Φόρτωση Εκδηλώσεις

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση μιας ενημερωτικής βραδιάς με κύρια θέματα δύο από τους συχνότερους παράγοντες υπογονιμότητας. Συγκεκριμένα θα αναλυθούν το Σύνδρομο Πολυκυστικών Οωθηκών (ΣΠΩ), και η Πρόωρη Ωοθηκική Ανεπάρκεια (ΠΩΑ).

Μπορεί να σας έχει μιλήσει ο ιατρός σας για κάποια από αυτές τις καταστάσεις, ή να το έχετε ανακαλύψει στην προσπάθεια επίτευξης μιας εγκυμοσύνης. Μπορείτε να διαβάσετε για το ΣΠΩ εδώ: https://maternacare.gr/klinikes-plhrofories/gynaikologia/syndromo-polykystikwn-wothikwn/, και για την ΠΩΑ εδώ: https://maternacare.gr/klinikes-plhrofories/ypogonimothta/pof/

Θα εξετάσουμε τις επιπτώσεις των παθήσεων αυτών στη γονιμότητα και θα σας αναλύσουμε τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν για την αντιμετώπιση της κάθε μίας. Η ενημέρωση θα γίνει την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου, στο ιατρείο του κου Γρυπάρη στον Πειραιά. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα για μία συνάντηση εκτίμησης της γονιμότητάς τους από τον ιατρό στη μισή τιμή.

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα κόστη τυχόν εξετάσεων που θα ζητηθούν προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της γονιμότητας ζεύγους. Επίσης, το ραντεβού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την 31η Δεκεμβρίου 2021.

Η βραδιά ενημέρωσης είναι μια ιδανική ευκαιρία για εσάς που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, να γνωρίσετε τον ιατρό και το χώρο του, όπως επίσης και να συναναστραφείτε με άλλους που περνάνε παρόμοιες διαδικασίες.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

 • Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Πώς επιδρά στη γονιμότητα;
 • Κιτρική κλομιφαίνη. Τα σχήματα και ο ρόλος της. Για πόσο να επιμένουμε;
 • Επιλογές διέγερσης σε γυναίκες με ΣΠΩ και αντίσταση στην κλομιφαίνη
 • Αναγνώριση ασθενών που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο για σύνδρομο υπερδιέγερσης
 • Πώς ορίζεται η πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια και τι συνέπειες έχει;
 • Ποιες είναι “πτωχές απαντήτριες” σε έναν κύκλο εξωσωματικής; Τι επιλογές έχουν;
 • Γιατί είναι τόσο σημαντική η εξατομίκευση του πρωτοκόλλου διέγερσης;
 • Φυσικός κύκλος. Πότε, σε ποιες και ποια τα ποσοστά επιτυχίας;

Η συμμετοχή στην ενημερωτική μας βραδιά είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε κράτηση, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι στα 4 ζευγάρια (έως 8 άτομα), συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πλάι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εξοικονομήστε μέχρι 30% στα έξοδα ενός κύκλου εξωσωματικής*

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε θεραπεία εξωσωματικής με εμάς, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν έως 500€ από το κόστος της διαδικασίας, εφόσον ο κύκλος τους ξεκινήσει πριν την 31η Ιανουαρίου 2022.

*Όροι και προϋποθέσεις

 • Προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην έκπτωση, οι ασθενείς θα πρέπει απαραιτήτως να συμμετάσχουν στην εκδήλωση
 • Η έκπτωση αφορά μόνο έναν κύκλο εξωσωματικής (IVF, ICSI), ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις 08/11/2021 και πριν την 31/01/2022
 • Έναρξη του κύκλου ορίζεται η ημέρα υπερηχογραφικής εξέτασης για AFC
 • Η έκπτωση δεν αφορά το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής, για το οποίο υπάρχουν δύο επιλογές: να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ μετά από εξέταση του φακέλου σας από ειδική επιτροπή (θα σας ενημερώσουμε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις αφότου αξιολογήσουμε τις εξετάσεις σας), είτε να καλυφθεί ιδιωτικά από το ζευγάρι
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα αναλάβει ο ιατρός κος Γρυπάρης
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυασθεί με άλλο εκπτωτικό πακέτο του ιατρείου

Share This Story, Choose Your Platform!