Φονιά Μαριάνθη – Μαία

Η Μαία Φονιά Μαριάνθη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 20ο Γενικό Λύκειο Αθήνας το 2009, και εισήχθη στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα της Μαιευτικής, από όπου και αποφοίτησε το 2013.

Από τον Δεκέμβριο του 2013 άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας μαία, συνεργαζόμενη με διάφορους γυναικολόγους ώστε να εμπλουτίζει την εμπειρία της στους τοκετούς. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Παθολογία της Κύησης” στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Λεχωΐδων του μαιευτηρίου Λητώ, όπου και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2016.

Από τον Ιανουάριο του 2017 συνεργάζεται με τον γυναικολόγο κύριο Ιωάννη Γρυπάρη, και συνεχίζει την πορεία της ως ελεύθερη επαγγελματίας Μαία, προωθώντας τον φυσιολογικό και μη παρεμβατικό τοκετό, όπως επίσης και τον μητρικό θηλασμό. Την κέρδισε ο φυσικός τοκετός (εντός κλινικής, όσο και ο τοκετός στο σπίτι), ο τοκετός στο νερό, ο τοκετός μετά από καισαρική και ο μητρικός θηλασμός. Εργάζεται με το πάθος και την αφοσίωση που ταιριάζει σε μια σωστή Μαία, υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τη γυναίκα μέχρι την ολοκλήρωση μιας όμορφης οικογένειας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας και συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια Ιασώ – Λητώ – Μητέρα – Γαία και Ρέα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 6989177151

[email protected]

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σίλβια Μ

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.