Κοντός Στυλιανός2017-10-11T08:29:20+00:00

Κοντός Στυλιανός – Ουρολόγος Χειρουργός – MD, PHD, FEBU

Ο ιατρός Στυλιανός Κοντός του Ευστρατίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, σπούδασε στην Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2002 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ και αφού υπηρέτησε το αγροτικό του και τη στρατιωτική του θητεία, πήρε την ειδικότητα της Ουρολογίας το 2011 σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πειραιώς.

Το 2011 απέκτησε το δίπλωμα του Κολεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων (FEBU), ενώ την ιδία χρόνια ανακηρύσσεται διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Πατρών μετά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σχετικά με σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου της ουροδόχου κύστεως.

Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενδο-ουρολογικής εταιρείας από το 2006 συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γλασκώβης-Σκωτία-Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 έως το 2015, στην ομάδα του Καθηγητή της Ουρολογίας Ian Dunn, όπου εξειδικεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική του ανώτερου ουροποιητικού, αλλά και στη λιθίαση του ουροποιητικού με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (minimal invasive), και ήταν από τους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνική της διαδερμικής νεφρολιθοτριψίας για την αντιμετώπιση μεγάλων λίθων του νεφρού, χωρίς τομή.

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής του απέκτησε πλούσια εμπειρία στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης όπως TURis και Green light laser και με πάνω από 4000 επεμβάσεις αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας ακράτειας.

Είναι επίτιμο μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Ουρολόγων Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, ενώ δεν είναι λίγες οι προσκλήσεις ως ομιλητής σε συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση Ιατρείου 1: Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71, Πειραιάς

Τηλ: +30 2104520600

Δ/νση Ιατρείου 2 : Κριτσέλη 19, Καλλίπολη, Πειραιάς

+30 2104523778

Τηλ. Ανάγκης +30 6937217070

[email protected]

www.urologyclinic.gr

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σίλβια Μ

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.