Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Ανάπλαση Παρθενικού Υμένα – Υμενοπλαστική

Κατά την επέμβαση αυτή πραγματοποιείται αποκατάσταση του παρθενικού υμένα σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα. Στα πλαίσια των υπηρεσιών FemmiVise που παρέχουμε, κατανοούμε τις ανάγκες γυναικών από κάθε κουλτούρα και επιδεικνύουμε ευαισθησία στα ζητήματα αυτά λόγω πολιτισμικών, κοινωνικών ή θρησκευτικών λόγων.

Στα κορίτσια που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις σεξουαλικές τους επαφές, ο παρθενικός υμένας συνήθως παραμένει ακέραιος. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που παρατηρείται ρήξη του παρθενικού υμένα κατά τη διάρκεια έντονων δραστηριοτήτων όπως της γυμναστικής και της χρήσης του ποδηλάτου. Ρήξη του παρθενικού υμένα μπορεί να δημιουργηθεί επίσης από πτώση, τραυματισμό ή ακόμα κι από αυνανισμό.

Η ανάπλαση του παρθενικού υμένα ή αλλιώς η γνωστή σε όλους παρθενορραφή, είναι μια επέμβαση κατά την οποία επιτυγχάνεται επανασύγκλιση των ιστών του παρθενικού υμένα, με απορροφήσιμα ράμματα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να διαρρηγνύονται οι ιστοί και να προκαλείται μία μικρή αιμορραγία.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι αυτή της σύγκλισης του υπολείμματος του παρθενικού υμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζεται η διέλευση του αίματος κατά διάρκεια της περιόδου.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 30-45 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο του ιατρείου.

Η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινή της δραστηριότητα και δεν απαιτείται περίοδος ανάρρωσης.

Συνιστάται ένα μεσοδιάστημα 30 περίπου ημερών ανάμεσα στην επέμβαση και την επακόλουθη σεξουαλική επαφή. Η ρήξη του παρθενικού υμένα θα πραγματοποιηθεί με την αμέσως επόμενη σεξουαλική επαφή της γυναίκας.

Υπηρεσίες FemmiVise

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ