Βραδιά ενημέρωσης κοινού. Αύξηση γονιμότητας: Εφικτή ή μύθος;

Στην σύγχρονη αίθουσα “Μούσες” του Acropolis Hill Hotel και μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου η πρώτη εκδήλωση του ιατρείου μας με θέμα την αύξηση της γονιμότητας.

Ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τα αίτια τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας υπογονιμότητας στην Ελλάδα του 2017, και να μάθει πόσο επηρεάζουν τη γονιμότητα οι διατροφικές μας συνήθειες αλλά και η ψυχολογία μας.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων-συνεργατών μας ήταν εξαιρετική και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για όσα προσέφεραν στην ενημέρωση του κοινού. Χωρίς τη συμβολή του γυναικολόγου κυρίου Χαρδαβέλλα, του διατροφολόγου κυρίου Μαντίκα, και της ψυχολόγου κυρίας Παλαιολόγου, η πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής βραδιάς δεν θα ήταν εφικτή.

Τα απολύτως θετικά σχόλια που αποδεχθήκαμε με το κλείσιμο της εκδήλωσης μας φανέρωσαν την ικανοποίηση του κοινού, το οποίο φαίνεται να καθηλώθηκε από τις ομιλίες όλων και κυρίως από τα νέα δεδομένα και τις διαθέσιμες πλέον θεραπείες και επιλογές που υπάρχουν ώστε η γυναίκα σήμερα να έχει ρεαλιστικές ελπίδες, ακόμη και μετά τα 40 της χρόνια για διατήρηση αλλά και αύξηση της γονιμότητάς της.

Η ανταπόκριση και η αγάπη που δεχθήκαμε μας δίνουν δύναμη ώστε να προγραμματίσουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους !

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    Κατηγορίες

  Kατηγορίες

   Πρόσφατα Άρθρα

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.