Γυναικολογία

Είτε πρόκειται για το προγραμματισμένο ετήσιο check-up, είτε για κάτι έκτακτο, σας προσφέρουμε μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν διερεύνηση, συμβουλή και θεραπεία για οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα σας απασχολεί.

Στη γυναικολογία ασχολούμαστε με την υγιεινή, υποστήριξη και αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων στις γυναίκες, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τα όργανα αναπαραγωγής.

Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και γι’αυτό πιστεύουμε ότι κάθε ασθενής δικαιούται να λάβει τη δική της μοναδική, εξατομικευμένη φροντίδα, καθοδηγούμενη από εξειδικευμένο ιατρό, προσαρμοσμένη στις δικές της συγκεκριμένες ανάγκες. Κάποια γυναικολογικά προβλήματα υγείας μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επώδυνα, προκαλώντας μόνιμη δυσφορία που παρεμβαίνει στην καθημερινή δραστηριότητα της γυναίκας, επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής της ανεξαρτήτως ηλικίας. Μετά από ακόμη και ειδοποίηση τελευταίας στιγμής, μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού άμεσα, βοηθώντας τις ασθενείς μας με ακριβείς διαγνώσεις, προσφέροντάς τους την κατάλληλη θεραπεία το συντομότερο δυνατό.

Μάθετε περισσότερα για τα πιο κοινά γυναικολογικά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά συμπεριλαμβανομένων της Ενδομητρίωσης, Ινομυωμάτων, Συμφύσεων, Εμμηνόπαυσης, Θεραπεία Ορμονικής Υποκατάστασης, Διαταραχές περιόδου, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS), Δυσμηνόρροιας, Λοίμωξης HPV, Ακράτειας ούρων και Χαλάρωσης πυελικού εδάφους.

Υπηρεσίες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    Εγγραφείτε στο Newsletter

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.