Αισθητική Γυναικολογία

Η σύγχρονη γυναίκα έχει αναφαίρετο δικαίωμα στη διατήρηση της λειτουργικότητας του κόλπου της, ή στην αλλαγή της εμφάνισης της γεννητικής περιοχής.

Με το πέρασμα του χρόνου, είτε λόγω τραυματικών γεγονότων όπως η εγκυμοσύνη και ο τοκετός, είτε λόγω φυσικής γήρανσης, τόσο ο κόλπος, όσο και η εξωτερική εμφάνιση του αιδοίου αλλάζουν. Η αισθητική γυναικολογία, μια αναπτυσσόμενη υπο-ειδικότητα που εισάγει την πλαστική χειρουργική στη γυναικολογία, έρχεται για να βελτιώσει τόσο τη φυσική εμφάνιση, όσο και τη λειτουργικότητα του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται και οι δύο στόχοι ταυτόχρονα.

Τα αποτελέσματα της αισθητικής γυναικολογίας μπορούν να αυξήσουν την απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τα γεννητικά όργανα, κάνοντας τη συγκεκριμένη περιοχή στο σώμα σας να φαίνεται νεότερη, ομορφότερη και πιο ποθητή. Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική για μια χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή. Εκτός από τη σωματική ευχαρίστηση, το σεξ ενδυναμώνει τους δεσμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και προσθέτει ενθουσιασμό στην καθημερινότητά μας.

Κλείστε τώρα εντελώς δωρεάν την επίσκεψή σας για να συζητήσετε αν κάποια τεχνική της αισθητικής γυναικολογίας έχει εφαρμογή σε εσάς

Πάντοτε να βρίσκεις χρόνο για τα πράγματα που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή σου

Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν την αισθητική γυναικολογία;

Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων. Αισθητικά δυσάρεστες δομές στα έξω γεννητικά όργανα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κληρονομικών χαρακτηριστικών, του τοκετού, τραυματισμού, ή της φυσικής γήρανσης. Είτε πρόκειται για το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, ή ακόμη και τη γενικότερη εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής, κάποιες γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες, με αποτέλεσμα να αισθάνονται αμηχανία, ντροπή, αγωνία και ανασφάλεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αποστροφή από το σεξ !

Ένα κοινό πρόβλημα που εμφανίζεται καθώς το σώμα της γυναίκας περνάει τη διαδικασία του τοκετού και της φυσικής γήρανσης, είναι αυτό της κολπικής χαλάρωσης. Οι μύες και οι σύνδεσμοι που περιβάλλουν τον κόλπο της τραυματίζονται ή χαλαρώνουν, οδηγώντας σε ακράτεια ούρων κατά την προσπάθεια, την απώλεια του μυϊκού ελέγχου και τη μείωση της σεξουαλικής ευχαρίστησης, τόσο στη γυναίκα όσο και στον σύντροφο της.

Σε αρκετές περιπτώσεις πολλές γυναίκες βιώνουν δυσφορία ή πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, ή ακόμη και κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους ως αποτέλεσμα των αλλαγών που φέρνει η εμμηνόπαυση, ή οι τραυματισμοί στον κόλπο.

Η αποκατάσταση πλέον αυτών των προβλημάτων είναι εφικτή ! Η σύγχρονη ιατρική μπορεί, με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μεθόδων, να προσφέρει μία σειρά λύσεων συνδυάζοντας άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα, τη σεξουαλική ζωή και κυρίως την αυτοπεποίθηση της γυναίκας !

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες αισθητικής γυναικολογίας που προσφέρουμε

Δεν μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν φοβάσαι να αφήσεις την ακτή απ’τα μάτια σου

Γιατί να επιλέξετε αναζωογόνηση κόλπου;

Η αναζωογόνηση του κόλπου είναι μια διαδικασία που ενισχύει τη ζωτικότητα του κόλπου. Ο γεννητικός σωλήνας μπορεί να τραυματισθεί ή να χαλαρώσει μετά από τοκετό ή λόγω γήρανσης. Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων συμφωνεί ότι παρότι η αναζωογόνηση κόλπου βοηθά στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, είναι μια επέμβαση που μπορεί να αυξήσει την ευπάθεια του κολπικού τοιχώματος, επομένως είναι απαραίτητο να αναζητήσετε σωστή συμβουλευτική πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή κάποιας μεθόδου.

Το αδυνάτισμα και η χαλάρωση του κολπικού τοιχώματος έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις: απώλεια της αισθητικότητας και δυσφορία κατά τη σεξουαλική πράξη, ακράτεια ούρων στην προσπάθεια και μειωμένη αυτοεκτίμηση. Ευτυχώς η κολπική αναζωογόνηση προσφέρει μία γκάμα θεραπειών για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Με την αιδοιοπλαστική , όχι απλά στενεύει ο κόλπος, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος. Η πλαστική των χειλέων του αιδοίου (labiaplasty) είναι μια χειρουργική παρέμβαση η οποία αλλάζει το μέγεθος των χειλέων του αιδοίου. Μερικές φορές τα μικρά χείλη είναι ασύμμετρα ή υπερμεγέθη, και οι γυναίκες επιλέγουν να διορθώσουν αυτές τις ατέλειες με σμύκρινση χειλέων. Κάποιες γυναίκες λόγω στένωσης της εισόδου του κόλπου βιώνουν πόνο κατά την επαφή. Με την διάνοιξη της εισόδου του κόλπου με πλαστική αποκατάσταση επιδιορθώνουμε το πρόβλημα και προσφέρουμε στις γυναίκες αυτές μια εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Η αναζωογόνηση του κόλπου προάγει την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ανασκευαστική, είτε ως αισθητική επέμβαση. Με την ανασκευαστική τεχνική βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα του κόλπου, ενώ με την αισθητική αλλάζουμε το σχήμα.

Έχουμε ειδικευθεί στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του κόλπου μετά από εκπαίδευση στο εξωτερικό και έχουμε θεραπεύσει εκατοντάδες ασθενείς με παρόμοια προβλήματα. Έχουμε την εμπειρία να κατανοήσουμε γιατί κάποια γυναίκα θα επωφεληθεί από τις τεχνικές αυτές, να της υποδείξουμε ποιά συγκεκριμένη θεραπεία είναι η κατάλληλη για αυτήν, και να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της.

Πιστεύουμε ότι η υγιεινή και η καλή λειτουργικότητα του κόλπου είναι ένα ευαίσθητο θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, διότι είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του γυναικείου σώματος. Εκτός από το όργανο μέσω του οποίου έρχεται στον κόσμο μια νέα ύπαρξη, είναι επίσης ο στυλοβάτης μιας ευτυχισμένης και χαρούμενης ζωής εφόσον λειτουργεί σωστά προσφέροντας σεξουαλική ευημερία.

Κάνουμε πολλά περισσότερα από το να βελτιώνουμε απλώς τη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας. Την βοηθάμε να καταλάβει το σώμα της και να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία για τη δική της, προσωπική ανάγκη. Οι διαδικασίες που προσφέρουμε επιδιορθώνουν τραυματισμούς του κόλπου, αποκαθιστούν το σχήμα και τη διάμετρό του, και δημιουργούν κολπικά επάρματα, τα οποία είναι ιδιαιτέρως σημαντικά στη σεξουαλική πράξη. Οι γυναίκες επιθυμούν να νιώθουν άνετα με το σώμα τους, και η αναζωογόνηση του κόλπου αποκαθιστά την αυτοπεποίθησή τους.

Επωφεληθείτε σήμερα από τις ευεργετικές επιδράσεις της Laser Αναζωογόνησης Κόλπου

Δείτε εδώ τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά του ιατρείου μας για το 2022 !

Υπηρεσίες

Αισθητική Γυναικολογία

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Εκδηλώσεις

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@maternacare.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.