Ιατρείο Πειραιά

Ο χώρος του ιατρείου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει στις γυναίκες που μας επισκέπτονται άνεση, αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν όλο τον έλεγχο που επιθυμούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Έτσι, εκτός από τον τακτικό γυναικολογικό ή μαιευτικό σας έλεγχο, ή την ενημέρωση/διερεύνηση σε θέματα υπογονιμότητας και αισθητικής γυναικολογίας, στο ιατρείο σας παρέχεται η δυνατότητα κολποσκόπησης, καρδιοτοκογραφήματος, εμβρυομητρικής ιατρικής, αλλά και επεμβατικών διαδικασιών με laser ή διαθερμία.

Δεχόμαστε ασθενείς από διάφορα σημεία της Ελλάδας και η λειτουργικότητα, αλλά και η καλαισθησία του ιατρείου ήταν πάντα σημείο αναφοράς.

Η πρόσβαση στο ιατρείο είναι εύκολη αφού οι στάσεις της αστικής συγκοινωνίας βρίσκονται σε λιγότερο από 50 μέτρα μακριά, επί της λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου (στάση Βρυώνη). Το ιατρείο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανθάρου και Αρίστου Καλλιγά, όπισθεν του παραρτήματος του Δημαρχείου Πειραιά (πρώην κατοικία Δημάρχου). Η εύρεση πάρκιν συνήθως δεν είναι δύσκολη τις απογευματινές ώρες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ο ιατρός Ιωάννης Γρυπάρης δέχεται επισκέψεις καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

  Τοποθεσία Ιατρείου

  Το Ιατρείο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αρίστου Καλλιγά 13,

Πειραιάς, ΤΚ 18536

+30 2104511220

+30 210 4511226

+30 6937202728

  Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 – 21:00
Σάββατο εκτάκτως κατόπιν ραντεβού
Κυριακή κλειστά

  Επικοινωνήστε μαζί μας

    *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.