Ενημερωτικά φυλλάδια για ασθενείς

Από εδώ έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ενημερωτικά φυλλάδια με κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με διάφορες συνήθεις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στη Μαιευτική-Γυναικολογία.

Οι οδηγίες που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ιατρείου, βασίζονται σε αντίστοιχες οδηγίες/κείμενα Μαιευτικών και Γυναικολογικών Εταιριών του εξωτερικού προσαρμοσμένες στην Ελληνική κλινική πραγματικότητα και για την σύνταξή τους χρησιμοποιούνται έγκυρες βιβλιογραφικές αναφορές. Κατά κύριο λόγο έχουν μελετηθεί οι κατευθυντήριες οδηγίες του Βρετανικού Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων (Royal College of Obstetricians and Gynaecologists – RCOG), του Εθνικού Ινστιτούτου για την Υγεία και Άριστη Φροντίδα (The National Institute for Health and Care Excellence – NICE), αλλά και της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ).

Γυναικολογία

Μαιευτική

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σίλβια Μ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.