ΜΙΥΑ Institute of Life – Ιασώ

Ο ιατρός Ιωάννης Γρυπάρης συνεργάζεται από το 2015 με τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) “Institute of Life” που στεγάζεται εντός της κλινικής ΙΑΣΩ. Το Institute of Life είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σιγουριά στα ζευγάρια που μας επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία και εφαρμόζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές, μέσα από τα υψηλότερα πρότυπα λειτουργίας.

Περιμένουμε με μεγάλη προσμονή τη στιγμή που θα πάρετε αγκαλιά το μωρό σας. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, ο ιατρός συνεργάζεται με μία μονάδα-πρότυπο με μοντέρνες εγκαταστάσεις, και ένα από τα καλύτερα εμβρυολογικά εργαστήρια στην Ευρώπη. Το Intitute of Life έχει συνάψει διεθνείς συνεργασίες και αποκτήσει κορυφαίες πιστοποιήσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, έχει στελεχωθεί με την πιο έμπειρη ομάδα από γιατρούς, εμβρυολόγους, αναισθησιολόγους, ψυχολόγους και νοσηλευτικό προσωπικό, που σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και οι παγκόσμιες πρωτιές του, μπορούν να σας γεμίζουν με ακόμη περισσότερη σιγουριά.

Πιστοποιήσεις:

  • ISO 9001-2015: πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και υπηρεσιών τράπεζας Κρυοσυντήρησης, το οποίο πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Temos: το Institute of Life είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, η οποία πιστοποιήθηκε από τον πολύ αυστηρό και ανεξάρτητο διεθνή φορέα πιστοποίησης Temos για την ποιότητα των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της. Το σύστημα πιστοποίησης Temos, αποτελεί το μοναδικό σύστημα πιστοποίησης Ιατρικών Υπηρεσιών στον κόσμο, το οποίο εστιάζει στη διαχείριση των Διεθνών Ασθενών (International Patients) και τον Ιατρικό Τουρισμό (Medical Tourism).
  • Diplomatic Council: το Institute of Life είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΙΥΑ στην Ελλάδα, που έλαβε την πιστοποίηση “Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital” για τις ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες που παρέχει σε Έλληνες και Διεθνείς ασθενείς. Η διεθνούς κύρους πιστοποίηση αυτή, χορηγείται μόνο σε σύγχρονες Μονάδες Υγείας, οι οποίες παρέχουν αποδεδειγμένα ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες.
  • ΕΝ 15224-2017: πιστοποιητικό διαχείρισης Ποιότητας ειδικά για παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Αφορά την παροχή υπηρεσιών Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και υπηρεσιών τράπεζας Κρυοσυντήρησης.
  • EuroMediterranean Institute: πιστοποίηση των Κλινικών Αποτελεσμάτων και των Ποσοστών Επιτυχίας της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life με επικύρωση και επαλήθευση από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ασφάλειας και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας και την Temos Hellas. Η πιστοποίηση αυτή λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Άδεια Λειτουργίας:

Η Αδειοδότηση της Μονάδας Institute Of Life και της Τράπεζας κρυοσυντήρησης ωαρίων έχει πραγματοποιηθεί από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Ε.Α.Ι.Υ.Α). Η ΜΙΥΑ Institute Of Life ήταν από τις πρώτες Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης που αδειοδοτήθηκαν στη χώρα μας, από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Ε.Α.Ι.Υ.Α). Η αδειοδότηση της Μονάδας δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. της 12ης Δεκεμβρίου 2016, με Αρ. Φύλλου 3969.

  Τοποθεσία Κλινικής

  Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@maternacare.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Κλινικές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Κηφισίας 37-39,

Μαρούσι, TK 15123

+30 210 6184030

info@iolife.eu

  Επικοινωνήστε μαζί μας

    *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ