Γυναικολογία

Στη γυναικολογία ασχολούμαστε με την υγιεινή, υποστήριξη και αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων στις γυναίκες, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τα όργανα αναπαραγωγής.

Τα γυναικολογικά συμπτώματα διαφέρουν και ενδέχεται να είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικά για κάποιες γυναίκες. Άμεση διάγνωση και εξειδικευμένη αντιμετώπιση είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο κλινικό, αλλά και ψυχολογικό “καλώς έχειν” της ασθενούς.

Ενημερωθείτε για τα πιο κοινά γυναικολογικά προβλήματα:

Έμμηνος ρύση

Η έμμηνος ρύση γνωστή και ως «περίοδος», αφορά την εμφάνιση αιμορραγίας από τον κόλπο μιας σεξουαλικά ώριμης γυναίκας.

Περισσότερα…

Ενδομητρίωση

Η ενδομητρίωση είναι μια συχνή και επώδυνη κατάσταση του οργανισμού, στην οποία ο ιστός που φυσιολογικά βρίσκεται στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας (το ενδομήτριο), αναπτύσσεται έξω από αυτή.

Περισσότερα…

Λοίμωξη HPV

Η ελληνική κοινωνία δεν έχει αντιληφθεί σχεδόν καθόλου τη σοβαρότητα του προβλήματος του καρκίνου της μήτρας.

Περισσότερα…

Ινομυώματα

Τα Ινομυώματα είναι καλοήθεις όγκοι με σχετικά μαλακή σύσταση που βρίσκονται στη μήτρα. Συνήθως πρόκειται για στρογγυλά, καλώς περιγεγραμμένα ογκίδια με διάμετρο από λίγα χιλιοστά μέχρι αρκετά εκατοστά.

Περισσότερα…

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS)

Το Σύνδρομο των Πολυκυστικών Ωοθηκών (PolyCystic Ovary Syndrome – PCOS) είναι η πιο κοινή ενδοκρινολογική διαταραχή που εμφανίζεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας (15-20%).

Περισσότερα…

Εμμηνόπαυση

Κλιμακτήριος είναι η χρονική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ελάττωση της λειτουργίας των ωοθηκών και στην οποία η αναπαραγωγική της ικανότητα φτάνει στο τέλος της.

Περισσότερα…

Συμφύσεις

Η κοιλιακή κοιλότητα καλύπτεται εσωτερικά από μια μεμβράνη (το περιτόναιο) ενώ τα ενδοκοιλιακά όργανα από τη συνέχεια αυτής (τον ορογόνο). Αυτές οι επιφάνειες είναι λείες και υγρές ώστε τα όργανα να διολισθαίνουν και να μην συγκολλούνται μεταξύ τους.

Περισσότερα…

Υπερηχογράφημα

Πρόκειται για μία απεικονιστική εξέταση με την οποία ελέγχου με την ανατομία των εσωτερικών οργάνων.

Περισσότερα…

Κακοήθειες οργάνων αναπαραγωγής

Ο καρκίνος εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη ζωή, όμως η εικόνα έχει αλλάξει.

Περισσότερα…

Κλινικές Πληροφορίες

Γυναικολογία

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

  Σοφία Π.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@maternacare.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.