Προγεννητικός Έλεγχος

Ο προγεννητικός έλεγχος είναι το σύνολο των εξετάσεων, που γίνονται κατά τη διάρκεια της κύησης, με σκοπό να αποκαλυφθούν σοβαρές κυρίως γενετικές παθήσεις στο έμβρυο, που συμβαίνουν με μία γενική συχνότητα περίπου 1/20 κυήσεις.

Προγεννητικός Έλεγχος

Ο προγεννητικός έλεγχος αφορά ένα σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης (το αργότερο μέχρι την 10η εβδομάδα κύησης) ή πριν ακόμη το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες.

Περισσότερα…

Αυχενική Διαφάνεια

Αυχενική διαφάνεια είναι η υπερηχογραφική εμφάνιση της υποδόριας συσσώρευσης υγρού πίσω από τον εμβρυϊκό αυχένα κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης.

Περισσότερα…

Βιοψία Τροφοβλάστης CVS

Η βιοψία τροφοβλάστης, ή βιοψία χοριακής λάχνης (CVS) είναι μια εξέταση με την οποία λαμβάνονται χοριακές λάχνες από τον πλακούντα στην περιοχή της πρόσφυσής του στη μήτρα, για να γίνει έλεγχος του γενετικού υλικού του εμβρύου.

Περισσότερα…

Βιοχημικά Τεστ β’ Τριμήνου

Τα βιοχημικά test είναι εξετάσεις πληθυσμιακής διαλογής (τριπλό test και τετραπλό test) οι οποίες πραγματοποιούνται κατά το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης με σκοπό να ανιχνεύσουν κυήσεις υψηλού κινδύνου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες και ανωμαλίες του νευρικού σωλήνα.

Περισσότερα…

Αμνιοπαρακέντηση

Η αμνιοπαρακέντηση συνίσταται στη λήψη αμνιακού υγρού (το υγρό μέσα στο οποίο κολυμπά το βρέφος) για τη διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών του εμβρύου.

Περισσότερα…

3D και 4D Υπερηχογράφημα

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να έχουμε ακίνητη τρισδιάστατη απεικόνιση του εμβρύου (3D) ή να βλέπουμε το έμβρυο τρισδιάστατο όπως κινείται σε πραγματικό χρόνο – real time (4D).

Περισσότερα…

Υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου

Το υπερηχογράφημα β’ επιπέδου είναι μία υπερηχογραφική εξέταση, στην οποία γίνεται λεπτομερής έλεγχος της ανάπτυξης και ανιχνεύονται τυχόν ανωμαλίες στην ανατομία του εμβρύου.

Περισσότερα…

Υπερηχογράφημα Γ’ Επιπέδου – Doppler

Πρόκειται για υπερηχογράφημα ανάπτυξης στο τελευταίο τρίμηνο της κύησης, το οποίο δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εμβρύου, ελέγχοντας τη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και του πλακούντα.

Περισσότερα…

Βιοφυσικό Προφίλ

Το βιοφυσικό προφίλ είναι μια μη επεμβατική μέθοδος η οποία εκτιμά την παρουσία η απουσία εμβρυϊκής υποξίας και έχει καθιερωθεί σαν μια μέθοδος εκτίμησης του εμβρύου και του ενδομητρίου περιβάλλοντος.

Περισσότερα…

Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος – NIPT

Μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (Non Invasive Prenatal Test – NIPT) είναι το τεστ στο οποίο με μια απλή αιμοληψία από τη μητέρα εξετάζουμε το γενετικό υλικό (DNA) του εμβρύου.

Περισσότερα…

Κλινικές Πληροφορίες

Προγεννητικός Έλεγχος

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

  Σοφία Π.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.