Μαιευτική

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, εκτός από την εξασφάλιση σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους, έχει επίσης την ευθύνη της παροχής ιατρικής φροντίδας στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη λοχεία. Η συμβολή στην έναρξη μιας νέας ζωής είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ιατρό, και η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε τις γνώσεις και την αγάπη μας για αυτή τη νέα ζωή ως συνοδοιπόρος της εγκυμονούσας, της επιτόκου, της λεχωΐδας και της νέας μητέρας.

Διατροφή στην εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια σημαντική αλλά και κρίσιμη περίοδος για τη ζωή μιας γυναίκας. Πρέπει να προσέχει το βάρος της και τη διατροφή της για να εξασφαλίσει αφενός μια ομαλή έκβαση στην κύηση, αφετέρου την υγεία του βρέφουςπου μεγαλώνει μέσα της.

Περισσότερα…

Εμβρυϊκή ανάπτυξη: απ’τη Σύλληψη ως τη Γέννηση

Κατά μέσο όρο μια εγκυμοσύνη διαρκεί 40 εβδομάδες (ή 10 σεληνιακούς μήνες ή 280 ημέρες). Η αρχή της υπολογίζεται από την πρώτη ημέρα της τελευταίας εμμηνορρυσίας.

Περισσότερα…

Οδοντιατρικη φροντίδα στην εγκυμοσύνη

Είναι διαπιστωμένο ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρατηρούνται στις γυναίκες συχνά έντοντα προβλήματα στη στοματική υγεία.

Περισσότερα…

Παρακολούθηση εγκυμοσύνης

Κατά την 9μηνη διάρκεια της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται διάφοροι έλεγχοι και εξετάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο η υγεία του εμβρύου, αλλά και αυτή της μητέρας και να παρέχεται επαρκής παρακολούθηση της πορείας της κύησης.

Περισσότερα…

Θρομβοφιλία και εγκυμοσύνη

Ο κίνδυνος μιας γυναίκας να πάθει κάποια θρόμβωση ή εμβολή κατά τη διάρκεια της κύησης είναι περίπου 6 φορές μεγαλύτερος απ’ ότι σε μία γυναίκα που δεν είναι έγκυος.

Περισσότερα…

Τα οφέλη του μητρικού γάλακτος και του θηλασμού

Το μητρικό γάλα είναι ιδανική τροφή για το μωρό. Είναι η φυσική τροφή που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες του και προσαρμόζεται σε αυτές όσο το βρέφος μεγαλώνει.

Περισσότερα…

Κλινικές Πληροφορίες

Μαιευτική

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

  Σοφία Π.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.