Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας

Προσφέρουμε μια πληθώρα από θεραπευτικές επιλογές για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας στα πλαίσια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η λύση δεν βρίσκεται πάντα στην εξωσωματική ! Μετά από εκπαίδευση στο εξωτερικό και εμπειρία που αποκτήθηκε από εργασία σε μονάδες εξωσωματικής, είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε υπεύθυνα στο ταξίδι που ξεκινάτε σήμερα και δεσμευόμαστε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη, εξατομικευμένη κλινική φροντίδα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Στις επιλογές για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνονται:

Υπηρεσίες

Υπογονιμότητα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Εκδηλώσεις

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@maternacare.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.