Φύλαξη και Διατήρηση Ωαρίων/Σπέρματος

Η φύλαξη και διατήρηση γενετικού υλικού στην υπογονιμότητα συμπεριλαμβάνει την κατάψυξη και κρυοσυντήρηση ωαρίων, σπέρματος και εμβρύων για μελλοντική χρήση.

Κάποιος μπορεί να αποφασίσει να φυλάξει και να διατηρήσει το γενετικό του υλικό για διάφορους λόγους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται:

 • Καθυστέρηση μητρότητας, καθώς η ηλικία της γυναίκας αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στην ικανότητά της να αποκτήσει παιδιά αργότερα στη ζωή της
 • Η λήψη κάποιας απαραίτητης φαρμακευτικής αγωγής η οποία ενδεχομένως να επηρεάσει τη γονιμότητα – σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται για παράδειγμα η χημειοθεραπεία
 • Κατάψυξη σπέρματος μετά από χειρουργική ανάκτηση αυτού, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντικούς κύκλους ICSI
 • Κατάψυξη πλεοναζόντων εμβρύων μετά από προσπάθεια εξωσωματικής για μελλοντική τους χρήση

Οι εμβρυολόγοι μας εργάζονται σε εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας, διεκπεραιώνουν καθημερινά διαδικασίες κατάψυξης ωαρίων, σπερματοζωαρίων, αλλά και εμβρύων, και μάλιστα έχουν επιτύχει αυξημένα ποσοστά επιτυχίας εμφύτευσης με χρησιμοποίηση κατεψυγμένου γενετικού υλικού, χάρις στα πλεονεκτήματα της υαλοποίησης (vitrification), μιας νέας τεχνικής με την οποία επιτυγχάνεται τάχιστη κατάψυξη αλλά και απόψυξη των ωαρίων/εμβρύων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.