Δωρεά Ωαρίων/Σπέρματος

Είμαστε αφοσιωμένοι να βοηθήσουμε όλους τους ασθενείς μας, ανεξαρτήτως των προσωπικών τους συνθηκών. Για κάποιους ανθρώπους αυτό σημαίνει ότι για την πραγματοποίηση του στόχου τους (να αποκτήσουν παιδί) υπάρχει εξάρτηση από άλλους όσον αφορά την παροχή γενετικού υλικού (σπέρματος ή ωαρίων).

Έχουμε επίσης εμπειρία από ελεύθερες γυναίκες αλλά και από ομόφυλα ζευγάρια (τα οποία όμως η Ελληνική νομοθεσία δεν καλύπτει νομικά όσον αφορά την απόκτηση παιδιού) που επιθυμούν να κυνηγήσουν το όνειρο της δημιουργίας της δικής τους οικογένειας.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν διαθέσιμοι δότες ωαρίων και σπέρματος, οι οποίοι έχουν υποστεί ενδελεχή έλεγχο προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι δεν νοσούν, αλλά και δεν είναι φορείς κάποιας μεταδοτικής λοίμωξης, ή κληρονομικής νόσου.

Για γυναίκες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια και δέχονται να δωρίσουν πλεονάζοντα ωάριά τους, προσφέρουμε κύκλους εξωσωματικής σε μειωμένη τιμή.

Στις περιπτώσεις που απαιτείται δωρεά σπέρματος, έχουμε πρόσβαση σε επίσημες τράπεζες σπέρματος, από όπου υπάρχει άμεση και εύκολη διαθεσιμότητα υλικού. Όλοι οι δότες έχουν εξετασθεί για μεταδοτικά και κληρονομικά νοσήματα, οπότε μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το υλικό εκτός από πολύ καλής ποιότητας, είναι και υγιές.

Σε όλες τις περιπτώσεις που απαιτείται δωρεά γενετικού υλικού, υπάρχουν ψυχολογικές επιπτώσεις σε όσους εμπλέκονται στη διαδικασία, και ως εκ τούτου θεωρούμε ότι η συμβουλευτική είναι απολύτως αναγκαία. Θα σας φέρουμε σε επαφή με την ψυχολόγο μας σε θέματα υπογονιμότητας, η οποία θα σας βοηθήσει σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σύλβια Μ.

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.