EmbryoGlue

Το EmbryoGlue είναι ένα ειδικό υλικό που κατασκευάστηκε ώστε να αποτελέσει πιστό αντίγραφο του περιβάλλοντος της μήτρας τη στιγμή της εμφύτευσης. Δεν είναι μία κόλλα όπως το όνομά του προϊδεάζει, αλλά λειτουργεί ως τέτοιο, αυξάνοντας την πιθανότητα εμφύτευσης του εμβρύου. Το υλικό είναι εμπλουτισμένο με τους υδατάνθρακες και τα αμινοξέα που χρειάζεται το έμβρυο κατά τη μεταφορά και εμφύτευσή του. Επίσης, περιέχει υαλουρονικό σε μεγάλη συγκέντρωση και την ασφαλέστερη πηγή πρωτεΐνης που υπάρχει διαθέσιμη, την ανασυνδυασμένη αλβουμίνη.

Τί είναι το υαλουρονικό;

Το υαλουρονικό είναι μια φυσική ουσία που συναντάται σε αφθονία σε όλους τους ιστούς του σώματος. Έχει βρεθεί ότι τα επίπεδα υαλουρονικού στη μήτρα αυξάνουν τη στιγμή της εμφύτευσης. Τόσο το τοίχωμα της μήτρας, όσο και το έμβρυο έχουν υποδοχείς για την ουσία αυτή.

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό;

Πιστεύεται ότι το υαλουρονικό που περιέχεται στο EmbryoGlue δρα ως γέφυρα μεταξύ του εμβρύου και του ενδομητρίου, συνδέοντάς τα. Η υψηλή του συγκέντρωση δίνει στο υλικό μια παχύρρευστη μορφή, η οποία προσομοιάζει σε τεράστιο βαθμό την πυκνότητα των εκκρίσεων που υπάρχουν μέσα στη μήτρα. Αυτό επιτρέπει καλύτερη μίξη του υλικού με τις φυσιολογικές εκκρίσεις και έτσι ελαχιστοποιεί την προς τα έξω ολίσθηση του εμβρύου.

Τί είναι η ανασυνδυασμένη αλβουμίνη;

Η ανασυνδυασμένη αλβουμίνη είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό συστατικό του EmbryoGlue. Δεν είναι ανθρώπινης ή ζωικής προέλευσης όπως οι περισσότερες πηγές πρωτεΐνης. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για τη μητέρα και το έμβρυο, αφού εξαλείφει οποιονδήποτε κίνδυνο μόλυνσης.

Ποιοί θα έπρεπε να χρησιμοποιούν το EmbryoGlue;

Πραγματικά όλες οι ασθενείς που υποβάλλονται σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης η οποία θα καταλήξει σε εμβρυομεταφορά έχουν κέρδος από τη χρήση του EmbryoGlue. Μια βιβλιογραφική μελέτη που διεξήχθη από το ανεξάρτητο ινστιτούτο ερευνών “Cochrane Collaboration” και κάλυψε όλα τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των επιδράσεων αυξημένου υαλουρονικού κατά την εμβρυομεταφορά, ανέδειξε μια σημαντική αύξηση στα ποσοστά εμφύτευσης σε σύγκριση με τις εμβρυομεταφορές που διεξήχθησαν χωρίς τη χρήση υαλουρονικού.

Καλά αποτελέσματα

Και άλλες μελέτες απέδειξαν μια αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό των γεννηθέντων μωρών από ζευγάρια που είχαν διαγνωσθεί με διάφορες αιτίες υπογονιμότητας. Το EmbryoGlue φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε ασθενείς άνω των 35 ετών, ασθενείς με προηγούμενες αποτυχημένες εξωσωματικές και ασθενείς με ανεξήγητη υπογονιμότητα.

Το χρησιμοποιούμε σε όλες τις εξωσωματικές μας, χωρίς έξτρα κόστος !

Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.