Μεταφορά βλαστοκύστης

Μέχρι προσφάτως, τα έμβρυα που είχαν δημιουργηθεί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) μεταφέρονταν πίσω στη μήτρα τη 2η ή την 3η ημέρα μετά τη γονιμοποίηση. Είναι πλέον εφικτό, να αφήσουμε ένα έμβρυο να αναπτυχθεί για 5 ή 6 ημέρες έξω από τη μήτρα, φτάνοντας στο στάδιο της βλαστοκύστης.

Η μεταφορά βλαστοκύστης είναι ένας από τους παράγοντες που θεωρείται ότι σχετίζεται με υψηλότερες πιθανότητες γέννησης παιδιού μετά από θεραπεία IVF. Επιτρέποντας σε ένα έμβρυο να αναπτυχθεί στο εργαστήριο έως αυτό το στάδιο, στις 5-6 ημέρες δηλαδή μετά τη γονιμοποίηση και να φθάσει σε πιο ώριμη κατάσταση από τα έμβρυα των 2-3 ημερών, είναι ευκολότερο για τον εμβρυολόγο να αναγνωρίσει τα πολύ καλής ποιότητας έμβρυα και να τα διαχωρίσει από τα υπόλοιπα, τα οποία είτε επιβράδυναν την ανάπτυξή τους, είτε έπαψαν να αναπτύσσονται. Μεταφέροντας στη μήτρα ένα έμβρυο σε στάδιο βλαστοκύστης, αναφέρονται έως και 80% ποσοστά επιτυχίας εγκυμοσύνης.

Παρέχουμε την καλλιέργεια βλαστοκύστης χωρίς παραπάνω χρηματικό κόστος. Οι εμβρυολόγοι μας, αφού εξετάσουν τα γονιμοποιημένα σας ωάρια προς το τέλος της 2ης ημέρας μετά τη γονιμοποίηση, θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουν αν αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς.

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σύλβια Μ.

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.