Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε όλη την γκάμα των διαθέσιμων υπηρεσιών που αφορούν την υπογονιμότητα: ακριβείς εκτιμήσεις, διαγνώσεις και θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Ο σκοπός μας είναι απλός: επιθυμούμε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τις μεγαλύτερες δυνατές πιθανότητες για την απόκτηση ενός μωρού και το επιτυγχάνουμε με υψηλού επιπέδου φροντίδα, εξειδικευμένη αντιμετώπιση και διαρκή υποστήριξη.

Εκτίμηση γονιμότητας

Έχουμε καθιερώσει μία απλή και οικονομική μέθοδο για εκτίμηση της γονιμότητας ζεύγους, η οποία προσφέρεται είτε μεμονωμένα, είτε κατ’επανάληψη, και είναι σχεδιασμένη ειδικά ώστε να προσφέρει στα ζευγάρια καθησυχασμό, ανακούφιση και ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Είτε είστε έτοιμη να ξεκινήσετε οικογένεια, είτε αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σύλληψη, η εκτίμηση της γονιμότητάς σας θα βοηθήσει τις γυναίκες (ή τα ζευγάρια που θα την κάνουν) να κατανοήσουν περισσότερα για τη δυναμική της γονιμότητάς τους.

Κλείστε το τεστ γονιμότητάς σας σήμερα

Η φιλοδοξία είναι το μονοπάτι προς την επιτυχία, και η επιμονή το όχημα που σε φέρνει σε αυτήν

Ποιές υπηρεσίες και θεραπείες σχετικές με την υπογονιμότητα σας ενδιαφέρουν;

H απόκτηση ενός παιδιού είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο καθολικά επιθυμητούς στόχους στην ενήλικη ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όπου και αν βρίσκονται, όποιο και αν είναι το κοινωνικό και οικονομικό τους προφίλ, κάνουν σχέδια στη ζωή τους που περιλαμβάνουν παιδιά.

Πότε όμως πρέπει να ξεκινά η διερεύνηση των αιτίων της υπογονιμότητας και σε ποιες εξετάσεις πρέπει να υποβληθεί το υπογόνιμο ζευγάρι;

Μία γυναίκα που για τους οποιουσδήποτε λόγους έχει αναβάλλει τη δημιουργία οικογένειας και βλέπει τα χρόνια να περνούν, τί επιλογές έχει; Πρέπει να ανησυχεί;

Η διαπίστωση υπογονιμότητας από την πλευρά της γυναίκας είναι μια απογοητευτική και οδυνηρή εμπειρία, μία πραγματικά απροσδόκητη κατάσταση, ένα γεγονός όμως το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν εκατομμύρια ζευγάρια ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. Γυναικείοι παράγοντες υπογονιμότητας συμπεριλαμβάνουν απόφραξη των σαλπίγγων, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ενδομητρίωση, ή διαταραχές στην τακτικότητα της ωοθυλακιορρηξίας. Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό, είναι η παροχή άμεσης εκτίμησης, σωστής διάγνωσης και κατάλληλης αντιμετώπισης.

Μάθετε περισσότερα για τους παράγοντες γυναικείας υπογονιμότητας

Με τη σημαντική αύξηση που έχει σημειωθεί στους ανδρικούς παράγοντες υπογονιμότητας, είναι πολύ σημαντικό η ανδρική γονιμότητα να διερευνάται όσο το δυνατόν νωρίτερα κατά την προσέγγιση του υπογόνιμου ζευγαριού. Όσο νωρίτερα διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα τόσο το καλύτερο, αφού αυτό θα οδηγήσει άμεσα σε θεραπεία. Σημείο κλειδί στη διαδικασία αυτή είναι η ικανότητα κάποιου να έχει πρόσβαση όχι μόνο σε γυναικολόγο αναπαραγωγής, αλλά και σε εξειδικευμένο ουρολόγο. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση που έχουμε μας ξεχωρίζει στον τομέα αυτό. Και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που στην ομάδα μας υπάρχει εξειδικευμένος ουρολόγος με εμπειρία στην ανδρική υπογονιμότητα.

Μάθετε περισσότερα για τους ανδρικούς παράγοντες υπογονιμότητας

Η υπογονιμότητα είναι πλέον στις μέρες μας ένα κοινό πρόβλημα στην κοινωνία, με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις. Δυστυχώς, συνήθως αντιμετωπίζεται καθαρά ως ιατρικό και τεχνικό πρόβλημα, ενώ λιγότερη σημασία έχει δοθεί στην ψυχολογική πλευρά του θέματος, η οποία είναι τεράστια. Oι αντιδράσεις όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα γονιμότητας καλύπτουν όλη την γκάμα των συναισθημάτων, από ανακούφιση και ελαφριά απογοήτευση μέχρι κατάθλιψη, οργή και απόγνωση. Η συμβουλευτική σε ζευγάρια με δυσκολίες γονιμότητας, σκοπό έχει να φέρει στην επιφάνεια τα βαθύτερα «μηνύματα» που το κάθε άτομο αποδίδει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η ψυχολόγος βρίσκεται εκεί για να ακούσει και να βοηθήσει την ασθενή ή το ζευγάρι να καταλάβει και να επεξεργαστεί τα συναισθήματα που συνοδεύουν την προσπάθειά τους, η οποία πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα άγχους, θλίψης, απογοήτευσης αλλά και εντάσεις μεταξύ τους. Είμαστε υπερήφανοι να έχουμε στην ομάδα μας μία από τις κορυφαίες ψυχοεκπαιδεύτριες στον τομέα της υπογονιμότητας.

Μάθετε περισσότερα για τον ψυχολογικό αντίκτυπο της υπογονιμότητας

Παρέχουμε πλήρη διερεύνηση υπογονιμότητας τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Πιστεύουμε ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και αυτό καθιστά απαραίτητες τη διερεύνηση και την εκτίμηση του κάθε ζεύγους ξεχωριστά, ώστε το πλάνο φροντίδας τους να εξατομικευθεί και να φτιαχθεί με τέτοιο τρόπο που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κι όλας προκειμένου να ενημερωθείτε άμεσα για τη διερεύνηση που ενδείκνυται για την περίπτωσή σας.

Εξετάσεις στα πλαίσια της διερεύνησης υπογονιμότητας

Προσφέρουμε μια πληθώρα από θεραπευτικές επιλογές για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας στα πλαίσια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η λύση δεν βρίσκεται πάντα στην εξωσωματική ! Μετά από εκπαίδευση στο εξωτερικό και εμπειρία που αποκτήθηκε από εργασία σε μονάδες εξωσωματικής, είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε υπεύθυνα στο ταξίδι που ξεκινάτε σήμερα και δεσμευόμαστε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη, εξατομικευμένη κλινική φροντίδα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Κατανοούμε ότι η έναρξη διερεύνησης υπογονιμότητας και η ενδεχόμενη ένταξη στη συνέχεια σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι μία πολύ σημαντική απόφαση που επηρεάζει τις ζωές των ασθενών μας. Αβεβαιότητα για το τελικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας προκαλεί άγχος και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω καθυστερήσεις. Για το λόγο αυτό αναπτύξαμε μία ξεχωριστή προσέγγιση όσον αφορά τη διερεύνηση αρχικά, αλλά και την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας με εξωσωματική γονιμοποίηση, δημιουργώντας ειδικά πακέτα προσφορών.

Ανακαλύψτε ποιό πακέτο είναι κατάλληλο για εσάς

Συμπληρωματική Πληροφόρηση

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με διάφορα θέματα υπογονιμότητας, όπως τα ποσοστά επιτυχίας μας, συγκεκριμένα προβλήματα, χρηματοδότηση, εναλλακτικές θεραπείες, χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή είναι να είσαι έτοιμος όταν έρθει η δική σου ώρα

Υπηρεσίες

Υπογονιμότητα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εκδηλώσεις

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.