Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Συμπληρωματικές θεραπείες γονιμότητας

Η φιλοσοφία μας είναι πως προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση του υπογόνιμου ζευγαριού, οι ασθενείς μας αποκτούν τεράστια πλεονεκτήματα. Έχουμε διαμορφώσει μια αφοσιωμένη ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες και θεραπευτές, οι οποίοι με τις εξειδικευμένες τους υπηρεσίες είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε όλη την πορεία του ταξιδιού σας.

Η γονιμότητα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και επιλογές του τρόπου ζωής όπως στρες, κακή διατροφή, κάπνισμα, αλλά και από υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Συμπληρωματικές θεραπείες που προσφέρουμε είναι διατροφική υποστήριξη, ψυχολογική υποστήριξη, βελονισμός και ρεφλεξολογία, που έχουν αποδειχθεί ωφέλιμες τόσο σε θέματα υπογονιμότητας, όσο και σε διάφορα ιατρικά προβλήματα. Επιπροσθέτως, τέτοιες υπηρεσίες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση μιας αρκετά φορτισμένης και αγχωτικής περιόδου.

Οι υπηρεσίες αυτές δεν ωφελούν μόνο τις γυναίκες ασθενείς μας. Εφαρμόζοντας αλλαγές στις συνήθειες του τρόπου ζωής, λαμβάνοντας συμπληρώματα διατροφής, και σταματώντας το κάπνισμα, διαπιστώνουμε μεγάλη βελτίωση και στην ανδρική υπογονιμότητα, καθώς αναβαθμίζεται η ποιότητα του σπέρματος.

Παρότι αρκετές από αυτές τις θεραπείες δεν τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από την επιστημονική κοινότητα, πιστεύουμε ότι η επίτευξη ψυχικής και σωματικής ευεξίας είναι ιδιαίτερα σημαντική αλλά και ωφέλιμη για μια επιτυχημένη προσπάθεια αναπαραγωγής.

Υπογονιμότητα

Συμπληρωματική Πληροφόρηση

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ