Πακέτα Διερεύνησης / Εξωσωματικής

Ενστερνιζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας, πρωτοπορούμε εφαρμόζοντας ειδικά πακέτα διερεύνησης υπογονιμότητας, αλλά και εξωσωματικής γονιμοποίησης, εφόσον ο έλεγχος αναδείξει ότι αυτή η οδός προσφέρει στο ζευγάρι τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου τους.

Πακέτα Διερεύνησης Υπογονιμότητας

Εκτίμηση Δυναμικού Γονιμότητας

Ο συγκεκριμένος έλεγχος γονιμότητας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καθησυχάζει τις γυναίκες ή τα ζευγάρια, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα βασικά σχετικά με τη γονιμότητά τους.

Είτε ανησυχείτε σχετικά με τη γονιμότητά σας, είτε έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στη σύλληψη, είτε απλώς θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας ώστε να απολαύσετε την εμπειρία της προσπάθειας σύλληψης ενός μωρού χωρίς περιττό άγχος, αυτός ο βασικός έλεγχος γονιμότητας είναι ιδανικός για εσάς.

Συμπεριλαμβάνει ραντεβού διάρκειας 45 λεπτών στο οποίο προσκομίζεται πρόσφατη εξέταση ΑΜΗ από τις γυναίκες, και σπερμοδιάγραμμα από τους συντρόφους

 • Το κόστος ανέρχεται στα 60 €

Έλεγχος Γονιμότητας

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σύλληψη προσφέρουμε ένα πιο αναλυτικό και επεξηγηματικό ραντεβού είτε σε ζευγάρια είτε μεμονωμένα σε γυναίκες, αφενός αξιολογώντας τις έως τώρα εξετάσεις σας, αφετέρου συμπληρώνοντάς τες με ενδελεχή έλεγχο, ώστε να ανακαλύψουμε τί ήταν αυτό που σας εμπόδιζε τόσο καιρό να συλλάβετε.

Στον έλεγχο συμπεριλαμβάνονται:

 • Ραντεβού ελάχιστης διάρκειας μίας ώρας

 • Καλλιέργεια κολποτραχηλικού υγρού με εξέταση για Χλαμύδια

 • Διακολπικό υπερηχογράφημα

 • ΑΜΗ

 • Ορμονικό προφίλ

 • Έλεγχος αντισωμάτων για Ερυθρά

 • Σπερμοδιάγραμμα

 • Έλεγχος Θυρεοειδούς

 • 2η επίσκεψη για επεξήγηση των αποτελεσμάτων
 • Το κόστος ανέρχεται στα 100 €

Εξατομικευμένος έλεγχος

Σε περίπτωση που έχετε ήδη υποβληθεί σε κάποια διερεύνηση χωρίς να έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εξετάσεων, προκειμένου να ανακαλύψουμε το αίτιο της αποτυχίας. Θα χρειαστούμε ένα πρώτο ραντεβού για να ενημερωθούμε σχετικά με τον έως τώρα έλεγχο που έχετε κάνει, και να συζητήσουμε μαζί σας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, να σας εξηγήσουμε τις επιλογές σας και να σας υποδείξουμε άλλες εξετάσεις ώστε να ολοκληρώσετε τη διερεύνησή σας.

Στις επιλογές σας συμπεριλαμβάνονται:

 • Καλλιέργεια κολποτραχηλικού υγρού με εξέταση για Χλαμύδια

 • Διακολπικό υπερηχογράφημα

 • Χρωμοσωμικός έλεγχος (καρυότυπος) και για τους δύο συντρόφους

 • Έλεγχος Θυρεοειδούς

 • Ανοσολογικό προφίλ

 • Ορμονικό προφίλ

 • Έλεγχος αντισωμάτων για Ερυθρά

 • Έλεγχος Θρομβοφιλίας

 • Γενετικός έλεγχος Κυστικής Ίνωσης

 • Γενετικός έλεγχος Νωτιαίας Μυϊκής Δυστροφίας

 • Διαγνωστική Υστεροσκόπηση

 • Βιοψία Ενδομητρίου

 • Σπερμοδιάγραμμα με DNA fragmentation

Υπηρεσίες

Υπογονιμότητα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Πακέτα Εξωσωματικής

  Κάθε ασθενής/ζευγάρι θα λάβει την ξεχωριστή, εξατομικευμένη, δική του φροντίδα και διερεύνηση. Εφόσον τα αποτελέσματα μας φανερώσουν ότι ο δρόμος με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την επιτυχία είναι αυτός της εξωσωματικής, και με δεδομένο ότι είναι πραγματικά ανέφικτο να υποσχόμαστε 100% επιτυχία από την πρώτη προσπάθεια, έχουμε σχεδιάσει τρία διαφορετικά πακέτα εξωσωματικής, όλα σχεδιασμένα προσεκτικά με ένα κοινό σκοπό: να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατότητες για την επίτευξη κλινικά επιβεβαιωμένης εγκυμοσύνης (ζων έμβρυο με θετικούς καρδιακούς παλμούς αναγνωρισμένο υπερηχογραφικά στις 7 εβδομάδες κύησης), περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος.

  35% έκπτωση στον δεύτερο κύκλο IVF

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Αν είστε κάτω των 35 ετών, δεν μπορείτε να επιτύχετε εγκυμοσύνη, και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα προχωρήσετε σε εξωσωματική, αυτό είναι το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

  Λεπτομέρειες πακέτου

  Πληρώνετε για τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής, και αν η προσπάθεια δεν οδηγήσει σε κλινικά επιβεβαιωμένη κύηση στις 7 εβδομάδες, θα σας προσφερθεί δεύτερος κύκλος εξωσωματικής σε μειωμένη τιμή.

  Πόσο κοστίζει;

  Το ανώτερο ποσό που θα πληρώσετε σε αυτό το πακέτο είναι 4.400 € όταν το κόστος για δύο κύκλους εξωσωματικής σε άλλα κέντρα ανέρχεται στα 6.000 €.

  Τέσσερις κύκλοι IVF με προοδευτικά αυξανόμενη έκπτωση

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Αν είστε κάτω των 39 ετών, ή είχατε μέχρι τώρα έναν αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής μέχρι αυτή την ηλικία, τότε αυτό είναι το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

  Λεπτομέρειες πακέτου

  Σε αυτό το πακέτο πληρώνετε κανονικά τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής. Αν στις 7 εβδομάδες δεν έχετε κλινικά επιβεβαιωμένη κύηση, το κόστος για τις επόμενες IVF θα ανέρχεται στο 80% για τον δεύτερο κύκλο και στο 70% για τους δύο επόμενους.

  Πόσο κοστίζει;

  Το ανώτερο ποσό που θα πληρώσετε σε αυτό το πακέτο για τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής είναι 2.800 €, για τον δεύτερο κύκλο είναι 2.240 € και για τον τρίτο και τέταρτο κύκλο 1.960 €, όταν σε άλλες κλινικές κοστίζει περίπου 3.000 € ο κάθε κύκλος. Αυτό συνεπάγεται μία έκπτωση της τάξης των 3.040 € στους συνολικά τέσσερις κύκλους IVF.

  Τρεις κύκλοι σε έναν

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Οι ασθενείς στους οποίους απευθύνεται το συγκεκριμένο πακέτο είναι όσοι πληρούν τα κριτήρια των «πτωχών απαντητριών» σε προσπάθειες εξωσωματικής. Οι ασθενείς θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον δύο από τα εξής τέσσερα κριτήρια:

  • Ηλικία: από 39 ετών και άνω
  • ΑΜΗ: < 6.8 pmol/L
  • AFC : < 6
  • Πτωχή απάντηση: συλλογή 4 ή λιγότερων ωαρίων μετά την τελευταία διέγερση των ωοθηκών
  Λεπτομέρειες πακέτου

  Στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνονται 3 κύκλοι ελεγχόμενης ωοθηκικής διέγερσης, που ακολουθούνται από μία μόνο εμβρυομεταφορά. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει σε ασθενείς χαμηλής πρόγνωσης μία καλύτερη έκβαση.

  Πόσο κοστίζει;

  Το κόστος σε αυτό το πακέτο θα φτάσει τα 6.150 €

  Συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα: καταρτισμός εξατομικευμένου πρωτοκόλλου ωοθηκικής διέγερσης, υπερηχογραφική παρακολούθηση διέγερσης, IVF, ICSI, ωοληψίες, εμβρυομεταφορές, καλλιέργεια βλαστοκύστεων, παροχή αναισθησίας για τις συγκεκριμένες διαδικασίες.

  Τα παρακάτω δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα από τα πακέτα: εξετάσεις αίματος, φαρμακευτική αγωγή, σπερμοδιαγράμματα, DNA fragmentation σπέρματος, κρυοκατάψυξη βλαστοκύστεων ή υπεράριθμων εμβρύων, χειρουργική ανάκτηση σπέρματος, προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD).Η κατάψυξη και κρυοσυντήρηση εμβρύων από 3 κύκλους μέχρι και ένα χρόνο, κοστίζει 500 €.

  Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι κλινικές μας υπηρεσίες είναι εξαιρετικές, και ότι ο τιμοκατάλογός μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.