Τιμοκατάλογος

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζει η κάθε ασθενής πόσο θα κοστίσει η θεραπεία της, αλλά και τι περιλαμβάνεται σε αυτήν.

Παρακαλούμε προσέξτε ότι ο τιμοκατάλογος που ακολουθεί είναι ενδεικτικός, και πως η αμοιβή κάποιων υπηρεσιών διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν αποκλειστικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Ιατρείο του Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος της θεραπείας σας θα έχει διευκρινισθεί και συμφωνηθεί μαζί σας προτού προχωρήσετε στην εφαρμογή της.

Επιλέξτε τον τομέα που σας ενδιαφέρει:

Γυναικολογικές εξετάσεις

Συνταγογράφηση
10€

Αγορά

Λήψη συμβατικού test Παπανικολάου

20€

Αγορά

Test Παπ αυξημένης ευαισθησίας (Thin Prep)

30€

Αγορά

Αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση

30€

Λήψη καλλιεργειών κολποτραχηλικού εκκρίματος

40€

Αγορά

Ολοκληρωμένη γυναικολογική εκτίμηση (περιλαμβάνει αμφίχειρη εξέταση, ενδοκολπικό υπερηχογράφημα και ψηλάφηση μαστών)

50€

Αγορά

Γυναικολογική εξέταση με test Παπ

60€

Αγορά

Γυναικολογική εξέταση με Thin Prep

70€

Αγορά

Γυναικολογικός έλεγχος με καλλιέργεια κολποτραχηλικού

80€

Αγορά

Κολποσκόπηση

100€

Αγορά

Κολποσκόπηση με λήψη βιοψίας (περιλαμβάνεται η ιστολογική)

140€

Αγορά

Γυναικολογικές επεμβάσεις

Εξέταση υπό μέθη

80€

Καυτηριασμός τραχήλου με διαθερμία (τραχηλίτις, κονδυλώματα)

100€

Τοποθέτηση σπιράλ (περιλαμβάνεται η αγορά
του σπιράλ)

120€

Αγορά

Καυτηριασμός βλαβών με laser

150€

Αγορά

Αφαίρεση ενδοτραχηλικού πολύποδα

200€

Αγορά

Τοποθέτηση αντισυλληπτικού εμφυτεύματος (περιλαμβάνεται η αγορά και η εισαγωγή του εμφυτεύματος από το εξωτερικό)

220€

Διαγνωστική απόξεση

κατόπιν συνεννόησης

Διαγνωστική υστεροσκόπηση

κατόπιν συνεννόησης

Επεμβατική υστεροσκόπηση (εξαίρεση πολύποδα, υποβλεννογόνιου ινομυώματος, διατομή διαφράγματος, λύση ενδομητρικών συμφύσεω)

κατόπιν συνεννόησης

Απολίνωση σαλπίγγων λαπαροσκοπικά

700€

Διαγνωστική λαπαροσκόπηση

800€

Επεμβατική λαπαροσκόπηση (αφαίρεση κύστεως ωοθήκης, ινομυώματος, υδροσάλπιγγας, λύση συμφύσεων, αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, υστερεκτομή)

κατόπιν συνεννόησης

Υπέρηχος κυήσεως

50€

Μαιευτική παρακολούθηση

από 50€/μήνα

Αυχενική διαφάνεια

120€

Αυχενική διαφάνεια με εξέταση Papp-A

140€

Υπερηχογράφημα β’ επιπέδου

130€

Doppler κυήσεως

80€

Λήψη χοριακής λάχνης

από 500€

Αμνιοπαρακέντηση

από 500€

Περίδεση τραχήλου

από 350€

Φυσιολογικός τοκετός/Καισαρική τομή

κατόπιν συνεννόησης

Εκτίμηση δυναμικού γονιμότητας

60€

Έλεγχος γονιμότητας ζεύγους

100€

Σπερματέγχυση

250€

Εξωσωματική γονιμοποίηση IVF

από 1300€

Εξωσωματική με Μικρο-γονιμοποίηση ICSI

από 1500€

Λήψη υγρού επιδιδυμίδας MESA

από 800€

Βιοψία όρχεως TESA

από 1000€

Ωοληψία

800€

Εμβρυομεταφορά

500€

Εξωσωματική φυσικού κύκλου

800€

Πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας

από 250€

Σειρά υπερήχων ωοθυλακιορρηξίας

από 200€

Μικροεπέμβαση αισθητικής φύσεως

300€

Αγορά

Ενίσχυση σημείου G

κατόπιν συνεννόησης

Λεύκανση αιδοίου-πρωκτού

κατόπιν συνεννόησης

Ανάπλαση παρθενικού υμένα

κατόπιν συνεννόησης

Πλαστική περινέου

κατόπιν συνεννόησης

Πλαστική κλειτορίδας

κατόπιν συνεννόησης

Πλαστική αποκατάσταση εισόδου κόλπου

κατόπιν συνεννόησης

Laser αναζωογόνηση κόλπου

κατόπιν συνεννόησης

Πλαστική χειλέων αιδοίου

κατόπιν συνεννόησης

Αιδοιοπλαστική

κατόπιν συνεννόησης

Κλινική εξέταση μαστού

50€

Υπερηχογράφημα και κλινική εξέταση μαστού

70€

Παρακέντηση κύστεως μαστού

120€

Βιοψία όζου

250€

Αγορά

Αφαίρεση οζιδίου

500€

Εξαίρεση αποτιτανώσεων μετά από σήμανση

700€

Όροι και προϋποθέσεις online πληρωμών

1. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε επίπεδο ιατρείου (γυναικολογική εξέταση, λήψη test Παπ, κολποσκόπηση, καυτηριασμός βλαβών, κλπ) είναι διαθέσιμες για online αγορά σε περίπτωση που επιθυμείτε να προπληρώσετε για το ραντεβού σας. Επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε, πατήστε επάνω στο κουμπί “Αγορά” και θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

2. Σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο το ραντεβού δεν πραγματοποιηθεί (είτε το ακυρώσετε εσείς, είτε ο ιατρός λόγω τοκετού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο ιατρείο) αφενός υπάρχει η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού, αφετέρου ισχύει πολιτική επιστροφής των χρημάτων στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή.

3. Σε περίπτωση αμφισβήτησης της ηλεκτρονικής πληρωμής το ιατρείο αποδέχεται ότι θα κινεί τις προβλεπόμενες με τις συμφωνίες της με τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους Κανονισμούς Αμφισβήτησης Συναλλαγών διαδικασίες.

4. Καθότι αγοράζετε υπηρεσίες και όχι κάποιο υλικό αγαθό, παρακαλούμε προσέξτε ότι προκειμένου να δικαιούστε επιστροφή των χρημάτων σας είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων ενημέρωση και ακύρωση του ραντεβού που ζητήσατε αρχικά. Σε περίπτωση που το ραντεβού για το οποίο προπληρώσατε έχει ήδη πραγματοποιηθεί, τότε δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

5. Ο ιατρός δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη έναντι του ασθενούς ή οποιουδήποτε τρίτου για την ορθότητα των στοιχείων οποιασδήποτε Ηλεκτρονικής Πληρωμής του αποστέλλεται από τον ασθενή με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων του.

6. Στην περίπτωση που έχετε προπληρώσει για κάποια υπηρεσία, και στο ραντεβού που επακολουθεί σας προσφερθούν (ή ζητήσετε) παραπάνω υπηρεσίες από αυτές που αντιστοιχούν στο ποσό που έχετε προκαταβάλλει, οφείλετε να καλύψετε τη διαφορά που προκύπτει.

Υπηρεσίες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Πακέτα Εξωσωματικής

  Κάθε ασθενής/ζευγάρι θα λάβει την ξεχωριστή, εξατομικευμένη, δική του φροντίδα και διερεύνηση. Εφόσον τα αποτελέσματα μας φανερώσουν ότι ο δρόμος με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για την επιτυχία είναι αυτός της εξωσωματικής, και με δεδομένο ότι είναι πραγματικά ανέφικτο να υποσχόμαστε 100% επιτυχία από την πρώτη προσπάθεια, έχουμε σχεδιάσει τρία διαφορετικά πακέτα εξωσωματικής, όλα σχεδιασμένα προσεκτικά με ένα κοινό σκοπό: να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατότητες για την επίτευξη κλινικά επιβεβαιωμένης εγκυμοσύνης (ζων έμβρυο με θετικούς καρδιακούς παλμούς αναγνωρισμένο υπερηχογραφικά στις 7 εβδομάδες κύησης), περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος.

  35% έκπτωση στον δεύτερο κύκλο IVF

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Αν είστε κάτω των 35 ετών, δεν μπορείτε να επιτύχετε εγκυμοσύνη, και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα προχωρήσετε σε εξωσωματική, αυτό είναι το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

  Λεπτομέρειες πακέτου

  Πληρώνετε για τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής, και αν η προσπάθεια δεν οδηγήσει σε κλινικά επιβεβαιωμένη κύηση στις 7 εβδομάδες, θα σας προσφερθεί δεύτερος κύκλος εξωσωματικής σε μειωμένη τιμή.

  Πόσο κοστίζει;

  Το ανώτερο ποσό που θα πληρώσετε σε αυτό το πακέτο είναι 4.400 € όταν το κόστος για δύο κύκλους εξωσωματικής σε άλλα κέντρα ανέρχεται στα 6.000 €.

  Τέσσερις κύκλοι IVF με προοδευτικά αυξανόμενη έκπτωση

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Αν είστε κάτω των 39 ετών, ή είχατε μέχρι τώρα έναν αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής μέχρι αυτή την ηλικία, τότε αυτό είναι το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

  Λεπτομέρειες πακέτου

  Σε αυτό το πακέτο πληρώνετε κανονικά τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής. Αν στις 7 εβδομάδες δεν έχετε κλινικά επιβεβαιωμένη κύηση, το κόστος για τις επόμενες IVF θα ανέρχεται στο 80% για τον δεύτερο κύκλο και στο 70% για τους δύο επόμενους.

  Πόσο κοστίζει;

  Το ανώτερο ποσό που θα πληρώσετε σε αυτό το πακέτο για τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής είναι 2.800 €, για τον δεύτερο κύκλο είναι 2.240 € και για τον τρίτο και τέταρτο κύκλο 1.960 €, όταν σε άλλες κλινικές κοστίζει περίπου 3.000 € ο κάθε κύκλος. Αυτό συνεπάγεται μία έκπτωση της τάξης των 3.040 € στους συνολικά τέσσερις κύκλους IVF.

  Τρεις κύκλοι σε έναν

  Σε ποιούς απευθύνεται;

  Οι ασθενείς στους οποίους απευθύνεται το συγκεκριμένο πακέτο είναι όσοι πληρούν τα κριτήρια των «πτωχών απαντητριών» σε προσπάθειες εξωσωματικής. Οι ασθενείς θα πρέπει να πληρούν τουλάχιστον δύο από τα εξής τέσσερα κριτήρια:

  • Ηλικία: από 39 ετών και άνω
  • ΑΜΗ: < 6.8 pmol/L
  • AFC : < 6
  • Πτωχή απάντηση: συλλογή 4 ή λιγότερων ωαρίων μετά την τελευταία διέγερση των ωοθηκών
  Λεπτομέρειες πακέτου

  Στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνονται 3 κύκλοι ελεγχόμενης ωοθηκικής διέγερσης, που ακολουθούνται από μία μόνο εμβρυομεταφορά. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει σε ασθενείς χαμηλής πρόγνωσης μία καλύτερη έκβαση.

  Πόσο κοστίζει;

  Το κόστος σε αυτό το πακέτο θα φτάσει τα 6.150 €

  Συμπεριλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα: καταρτισμός εξατομικευμένου πρωτοκόλλου ωοθηκικής διέγερσης, υπερηχογραφική παρακολούθηση διέγερσης, IVF, ICSI, ωοληψίες, εμβρυομεταφορές, καλλιέργεια βλαστοκύστεων, παροχή αναισθησίας για τις συγκεκριμένες διαδικασίες.

  Τα παρακάτω δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα από τα πακέτα: εξετάσεις αίματος, φαρμακευτική αγωγή, σπερμοδιαγράμματα, DNA fragmentation σπέρματος, κρυοκατάψυξη βλαστοκύστεων ή υπεράριθμων εμβρύων, χειρουργική ανάκτηση σπέρματος, προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD).Η κατάψυξη και κρυοσυντήρηση εμβρύων από 3 κύκλους μέχρι και ένα χρόνο, κοστίζει 500 €.

  Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι κλινικές μας υπηρεσίες είναι εξαιρετικές, και ότι ο τιμοκατάλογός μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ