Ποσοστά επιτυχίας

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που λαμβάνει υπόψη του ένα ζευγάρι στην απόφασή του όσον αφορά σε ποιόν/ποια κλινική να απευθυνθούν για την πραγματοποίηση εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι τα ποσοστά επιτυχίας. Θα πρέπει να γίνει όμως σαφές ότι τα ποσοστά επιτυχίας που το κάθε κέντρο ανακοινώνει, ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνουν κάποιες ειδικές παραμέτρους και ότι πολλοί παράγοντες συμβάλλουν σε αυτά.

Αυτό που πραγματικά θα πρέπει να σας απασχολεί είναι τι ποσοστά επιτυχίας συγκεκριμένα εσείς ως ζευγάρι έχετε ! Την ειλικρινή απάντηση θα την πάρετε εφόσον συναντηθείτε μαζί μας. Παρόλα αυτά, αν εξακολουθείτε να έχετε την περιέργεια για τα δικά μας ποσοστά επιτυχίας, μπορείτε να τα δείτε στους πίνακες που ακολουθούν.

Θα πρέπει εδώ να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον η ποιότητα των ωαρίων/εμβρύων σας το επιτρέπει, προτιμούμε να εφαρμόζουμε την καλλιέργεια της μεγάλης πλειοψηφίας των εμβρύων μας ως το στάδιο της βλαστοκύστης για εμβρυομεταφορά και πως καταψύχουμε σχεδόν αποκλειστικά βλαστοκύστεις για μελλοντική χρήση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με αυτή την προσέγγιση θα προσφέρουμε στους ασθενείς μας υψηλά ποσοστά επιτυχίας με μεγάλη συνέπεια.

IVF/ICSI, φρέσκος κύκλος, ομόλογα ωάρια

Ποσοστά επιτυχίας κλινικά επιβεβαιωμένης εγκυμοσύνης για κάθε εμβρυομεταφορά
Ηλικιακή ομάδα (Χρόνια)Έμβρυα 2ης – 3ης ημέραςΒλαστοκύστεις (5η – 6η ημέρα)
≤35 ετών19.4%72%
36 – 39 ετών17.8%41.3%
40 – 43 ετών25.2%29.5%
>44 ετών

Εμβρυομεταφορά κατεψυγμένων, ομόλογα ωάρια

Ποσοστά επιτυχίας κλινικά επιβεβαιωμένης εγκυμοσύνης για κάθε εμβρυομεταφορά
Ηλικιακή ομάδα (Χρόνια)Βλαστοκύστεις (5η – 6η ημέρα)
≤35 ετών42.5%
36 – 39 ετών28.6%
40 – 43 ετών33.5%
>44 ετών

Εμβρυομεταφορά μετά από δωρεά ωαρίων

Ποσοστά επιτυχίας κλινικά επιβεβαιωμένης εγκυμοσύνης για κάθε εμβρυομεταφορά
Όλες οι ηλικιακές ομάδες, μεταφορά αποκλειστικά βλαστοκύστης
Για κάθε εμβρυομεταφορά51.2%
Για κάθε ολοκληρωμένο κύκλο67%

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σύλβια Μ.

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.