Εκδήλωση: Αύξηση Γονιμότητας – Πραγματικότητα ή Μύθος;

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε σήμερα από τα ΙΕΚ Όμηρος στον Πειραιά, μία εκδήλωση με θέμα την υπογονιμότητα.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την ανατομία και φυσιολογία τόσο του γυναικείου, αλλά και του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, τις αιτίες υπογονιμότητας, αλλά και τρόπους διερεύνησης και αντιμετώπισής της. Αναλύθηκε ο σπουδαίος ρόλος της διατροφής στο αναπαραγωγικό δυναμικό του ζεύγους και ο ψυχολογικός αντίκτυπος που αφήνει η απογοήτευση ανεπιτυχών προσπαθειών.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων-συνεργατών μας ήταν εξαιρετική και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για όσα προσέφεραν στην ενημέρωση του κοινού. Χωρίς τη συμβολή του ουρολόγου κου Καταφυγιώτη, του διατροφολόγου κυρίου Μαντίκα, και του συμβούλου ψυχικής υγείας κου Καμπουργιαννίδη, η πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής ομιλίας δεν θα ήταν εφικτή.

Από πλευράς των ΙΕΚ Όμηρος, ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο για τη διοργάνωση κο Δουλάμη Νίκο, ο οποίος δείχνει πραγματικά μεγάλη ευθιξία σε θέματα υγείας και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την έγκυρη ενημέρωση των σπουδαστών του.

Η ανταπόκριση και η αγάπη που δεχθήκαμε μας δίνουν δύναμη ώστε να προγραμματίσουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους !

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    Κατηγορίες

  Kατηγορίες

   Πρόσφατα Άρθρα

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.