Σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης. Εμμηνόπαυση: και τώρα τι;

Στον όμορφο και μοντέρνο πολυχώρο του SatoriLand στο Γαλάτσι και μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου η δεύτερη εκδήλωση του ιατρείου μας με θέμα την εμμηνόπαυση.

Ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα, αλλά και στην ψυχολογία της γυναίκας που όχι μόνο πλησιάζει, αλλά και διανύει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της. Αναλύθηκαν τα συμπτώματα που παρουσιάζονται, οι τρόποι αντιμετώπισής τους, οι κίνδυνοι στην υγεία που σχετίζονται με την έλλειψη οιστρογόνων, και η παρακολούθηση που επιβάλλεται να έχει μια γυναίκα μετά τα 50 της χρόνια. Τέλος, δόθηκαν χρήσιμες διατροφικές συστάσεις, επισημάνθηκε η αξία της άσκησης, και δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στον ψυχολογικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η μετάβαση.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων-συνεργατών μας ήταν εξαιρετική και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για όσα προσέφεραν στην ενημέρωση του κοινού. Χωρίς τη συμβολή του ψυχολόγου κυρίου Καμπουργιαννίδη, του διατροφολόγου κυρίου Μαντίκα, και της διαιτολόγου-διατροφολόγου κυρίας Σιδηροπούλου, η πραγματοποίηση αυτής της ξεχωριστής βραδιάς δεν θα ήταν εφικτή.

Τα απολύτως θετικά σχόλια που αποδεχθήκαμε με το κλείσιμο της εκδήλωσης μας φανέρωσαν την ικανοποίηση του κοινού, το οποίο φαίνεται να καθηλώθηκε από τις ομιλίες όλων. Οι απορίες που εκφράσθηκαν και η συζήτηση που ακολούθησε μετά το πέρας του σεμιναρίου είναι ένα σαφές δείγμα της έλλειψης ενημέρωσης που δυστυχώς στην Ελλάδα του 2018 ακόμη υπάρχει, και μια ένδειξη πώς το ευρύ κοινό έχει ανάγκη από παρόμοιες συναντήσεις.

Η ανταπόκριση και η αγάπη που δεχθήκαμε μας δίνουν δύναμη ώστε να προγραμματίσουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους !

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Κατηγορίες

Kατηγορίες

 Πρόσφατα Άρθρα

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.