Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η επόμενη εκδήλωσή μας αφορά ένα επιστημονικό σεμινάριο για το ενδιαφερόμενο κοινό, εστιασμένο στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης σχετικά με ένα κρίσιμο ερώτημα γύρω από την υπογονιμότητα.

Το επιστημονικό σεμινάριο φιλοξενείται από τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, και ώρες 1-3μμ, στο αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης”, της οδού Κοδριγκτώνος 16 στο κέντρο της Αθήνας.

Θα συμμετέχουν ο πρωτεργάτης και ιθύνον νους του ιατρείου κος Γρυπάρης, ο συνεργάτης του μαιευτήρας – γυναικολόγος κος Χαρδαβέλλας, η ψυχολόγος αναπαραγωγής κα Παλαιολόγου, καθώς και ο διατροφολόγος κος Μαντίκας. Ασθενείς που πέρασαν από αυτή τη δοκιμασία είναι ευπρόσδεκτοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Ενημέρωση κοινού – η ομάδα των επιστημόνων θα ενημερώσει τους παρευρίσκοντες σχετικά με το θέμα
  • Την άποψη των ασθενών – πρώην ασθενείς είναι ευπρόσδεκτοι να μας μιλήσουν σχετικά με το πώς ένιωσαν όταν υπεβλήθησαν σε διαδικασία εξωσωματικής
  • Μιλήστε με τους ειδικούς – θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απορίες σας στην ομάδα που θα γνωρίσετε

Εξοικονομήστε μέχρι 20% στα έξοδα ενός κύκλου εξωσωματικής*

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε θεραπεία εξωσωματικής με εμάς, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν έως 500€ από το κόστος της διαδικασίας, εφόσον ο κύκλος τους ξεκινήσει πριν την 30η Απριλίου 2018.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει, όμως η κράτηση είναι απαραίτητη, καθώς υπάρχει περιορισμός των ατόμων λόγω της μεγάλης συμμετοχής των φοιτητών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στο πλάι. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για τους φοιτητές/φοιτήτριες των ΙΕΚ που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Λίνα Ποντίκη στο τηλέφωνο 210 8811550 (Πατησίων 60 – 4ος όροφος)

*Όροι και προϋποθέσεις

  • Προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην έκπτωση, οι ασθενείς θα πρέπει απαραιτήτως να συμμετάσχουν στην εκδήλωση
  • Η έκπτωση αφορά μόνο έναν κύκλο εξωσωματικής (IVF, ICSI), ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις 26/01/2018 και πριν την 01/04/2018
  • Έναρξη του κύκλου ορίζεται η ημέρα υπερηχογραφικής εξέτασης για AFC
  • Η έκπτωση δεν αφορά το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής, για το οποίο υπάρχουν δύο επιλογές: να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ μετά από εξέταση του φακέλου σας από ειδική επιτροπή (θα σας ενημερώσουμε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις αφότου αξιολογήσουμε τις εξετάσεις σας), είτε να καλυφθεί ιδιωτικά από το ζευγάρι
  • Η προσφορά ισχύει μόνο σε θεραπεία εξωσωματικής που θα αναλάβει ο ιατρός κος Γρυπάρης
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυασθεί με άλλο εκπτωτικό πακέτο του ιατρείου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Ιανουαρίου, 2018
Ώρα:
1:00 μμ - 3:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης”
Κοδριγκτώνος 16
Αθήνα, 11257 Greece
+ Χάρτης Google

Share This Story, Choose Your Platform!