Φόρτωση Εκδηλώσεις

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση μιας ενημερωτικής βραδιάς με θέμα την υπογονιμότητα. Θα αναλυθούν οι διαθέσιμες επιλογές, και θα ακολουθήσει επεξήγηση ενός τυπικού κύκλου εξωσωματικής. Η ενημέρωση θα γίνει την Τρίτη 06 Ιουνίου, στο ιατρείο του κου Γρυπάρη στον Πειραιά. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα για μία συνάντηση εκτίμησης της γονιμότητάς τους από τον ιατρό στη μισή τιμή.

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα κόστη τυχόν εξετάσεων που θα ζητηθούν προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της γονιμότητας ζεύγους. Επίσης, το ραντεβού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την 31η Ιουλίου 2023.

Η βραδιά ενημέρωσης είναι μια ιδανική ευκαιρία για εσάς που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, να γνωρίσετε τον ιατρό και το χώρο του, όπως επίσης και να συναναστραφείτε με άλλους που περνάνε παρόμοιες διαδικασίες.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Ποιες επιλογές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι διαθέσιμες;
  • Πώς είναι ένας τυπικός κύκλος εξωσωματικής;

Η συμμετοχή στην ενημερωτική μας βραδιά είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε κράτηση, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι στα 4 ζευγάρια (έως 8 άτομα), συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πλάι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εξοικονομήστε μέχρι 30% στα έξοδα ενός κύκλου εξωσωματικής*

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε θεραπεία εξωσωματικής με εμάς, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν έως 500€ από το κόστος της διαδικασίας, εφόσον ο κύκλος τους ξεκινήσει πριν την 31η Αυγούστου 2023.

*Όροι και προϋποθέσεις

  • Προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην έκπτωση, οι ασθενείς θα πρέπει απαραιτήτως να συμμετάσχουν στην εκδήλωση
  • Η έκπτωση αφορά μόνο έναν κύκλο εξωσωματικής (IVF, ICSI), ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις 06/06/2023 και πριν την 31/08/2023
  • Έναρξη του κύκλου ορίζεται η ημέρα υπερηχογραφικής εξέτασης για AFC
  • Η έκπτωση δεν αφορά το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής, για το οποίο υπάρχουν δύο επιλογές: να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ μετά από εξέταση του φακέλου σας από ειδική επιτροπή (θα σας ενημερώσουμε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις αφότου αξιολογήσουμε τις εξετάσεις σας), είτε να καλυφθεί ιδιωτικά από το ζευγάρι
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα αναλάβει ο ιατρός κος Γρυπάρης
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυασθεί με άλλο εκπτωτικό πακέτο του ιατρείου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Ιουνίου
Ώρα:
9:00 ΜΜ - 10:30 ΜΜ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , , , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πρότυπο Ιατρείο MaternaCare
Aristou Kalliga 13
Piraeus, 18536 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
00302104511220

Share This Story, Choose Your Platform!