Φόρτωση Εκδηλώσεις

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διοργάνωση μιας ενημερωτικής βραδιάς σχετικά με ένα ιδιαίτερο θέμα υπογονιμότητας, τις καθ’έξιν αποβολές. Θα αναλυθούν οι λόγοι επαναλαμβανόμενων αποβολών και θα ακολουθήσει η επεξήγηση της διερεύνησης που συνιστάται. Η ενημέρωση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Μαΐου, διαδικτυακά, σε πλατφόρμα επικοινωνίας. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα για μία συνάντηση εκτίμησης της γονιμότητάς τους από τον ιατρό στη μισή τιμή.

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα κόστη τυχόν εξετάσεων που θα ζητηθούν προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της γονιμότητας ζεύγους. Επίσης, το ραντεβού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την 30η Ιουνίου 2021.

Η βραδιά ενημέρωσης είναι μια ιδανική ευκαιρία για εσάς που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σοβαρό αυτό θέμα, να γνωρίσετε τον ιατρό, όπως επίσης και να συναναστραφείτε με άλλους που περνάνε παρόμοια προβλήματα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Πότε χαρακτηρίζονται οι αποβολές ως επαναλαμβανόμενες;
  • Ποιά είναι τα αίτια;
  • Ποιά είναι η διερεύνηση σε τέτοιες περιπτώσεις;
  • Πότε πρέπει το ζευγάρι να αναζητήσει τη γνώμη ειδικού;

Η συμμετοχή στην ενημερωτική μας βραδιά είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε κράτηση, συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πλάι, ώστε να σας αποσταλλούν οι λεπτομέρειες σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

Εξοικονομήστε μέχρι 30% στα έξοδα ενός κύκλου εξωσωματικής*

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε θεραπεία εξωσωματικής με εμάς, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν έως 500€ από το κόστος της διαδικασίας, εφόσον ο κύκλος τους ξεκινήσει πριν την 31η Ιουλίου 2020.

*Όροι και προϋποθέσεις

  • Προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην έκπτωση, οι ασθενείς θα πρέπει απαραιτήτως να συμμετάσχουν στην εκδήλωση
  • Η έκπτωση αφορά μόνο έναν κύκλο εξωσωματικής (IVF, ICSI), ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις 10/05/2021 και πριν την 31/07/2021
  • Έναρξη του κύκλου ορίζεται η ημέρα υπερηχογραφικής εξέτασης για AFC
  • Η έκπτωση δεν αφορά το κόστος της φαρμακευτικής αγωγής, για το οποίο υπάρχουν δύο επιλογές: να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ μετά από εξέταση του φακέλου σας από ειδική επιτροπή (θα σας ενημερώσουμε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις αφότου αξιολογήσουμε τις εξετάσεις σας), είτε να καλυφθεί ιδιωτικά από το ζευγάρι
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα αναλάβει ο ιατρός κος Γρυπάρης
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυασθεί με άλλο εκπτωτικό πακέτο του ιατρείου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου, 2021
Ώρα:
9:00 μμ - 9:45 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Πρότυπο Ιατρείο MaternaCare
Aristou Kalliga 13
Piraeus, 18536 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
00302104511220

Share This Story, Choose Your Platform!