Ποιοί Είμαστε

Με αποκλειστικό γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, έχουμε συγκροτήσει μια ομάδα από καταξιωμένους επιστήμονες, κορυφαίους στο αντικείμενό τους. Η τεράστια εξειδίκευση μας επιτρέπει να παρέχουμε στις ασθενείς μας φροντίδα υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να εγγυούμαστε ότι προσφέρουμε τις νεότερες θεραπείες, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και συμμετέχοντας σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Ο ιατρός κ.Γρυπάρης είναι εξειδικευμένος στη μαιευτική – γυναικολογία, την υπογονιμότητα, αλλά και την αισθητική γυναικολογία. Σε συνεργασία με ειδικούς στην ουρολογία, ενδοκρινολογία, εμβρυομητρική, ψυχολογία αναπαραγωγής, χειρουργική μαστού, πλαστική χειρουργική, οδοντιατρική, διατροφολογία, γενική παθολογία, αλλά και την υποστήριξη εξειδικευμένης μαίας, είναι σε θέση να σας προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη προσέγγιση στη φροντίδα σας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, δείτε παρακάτω τα προφίλ των συνεργατών μας.

Ο Ιατρός

 Γρυπάρης Ιωάννης
Γρυπάρης ΙωάννηςΜαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Ο Ιωάννης Γρυπάρης του Στεφάνου – Αντωνίου και της Νικολέτας, γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε ειδικότητα Μαιευτήρα – Γυναικολόγου από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Υπογονιμότητα και την Ιατρική Αναπαραγωγής στο Manchester, Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και στην Αισθητική Γυναικολογία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αισθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής. Έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Νομαρχία Πειραιά με αριθμό πρωτ. Υ21023/29-08-2002.

  • Advance Trauma Life Support (ATLS)
  • Advance Life Support in Obstetrics (ALSO)

Ο ιατρός κ. Γρυπάρης έχει εκτεταμένη επιστημονική δραστηριότητα με πληθώρα συμμετοχών σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, μεγάλο αριθμό ανακοινώσεων και εργασιών, αλλά και συγγραφικό έργο δημοσιευμένο σε ξένα συγγράμματα και περιοδικά, ειδικά στον τομέα της υπογονιμότητας και πιο συγκεκριμένα το ρόλο της ενδομητρίωσης σε αυτήν.

Αποτελεί βασικό συνεργάτη της μονάδας εξωσωματικής του Ιασώ, και διετέλεσε επιμελητής της Α’ κλινικής μαστού του νοσοκομείου Metropolitan General.

Έχει υπάρξει εκπαιδευτής, οργανωτής και ομιλητής σε σεμινάρια και ημερίδες μεγάλης γκάμας θεματολογίας όπως: εμμηνόπαυση, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, λοίμωξη HPV, λειτουργικές αιμορραγίες της μήτρας, πρόληψη καρκίνου μαστού – τραχήλου, πρώτες βοήθειες και τραυματολογία.

Συνεργασίες

Αναστασάκου Κορνηλία

Χειρουργός μαστού – Ειδική Μαστολόγος

Μπαλακίτσας Νικόλαος

Μαιευτήρας Γυναικολόγος – Ειδικός Εμβρυομητρικής Ιατρικής

Καταφυγιώτης Ιωάννης

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Μαντίκας Νικόλαος

Διαιτολόγος

Γρυπάρης Νικόλαος

Οδοντίατρος

Παλαιολόγου Ροζίνα

Ψυχολόγος

Γκούντουβας Αναστάσιος

Ενδοκρινολόγος

Κανακάκης Χρήστος

Πλαστικός Χειρουργός

Νιέρης Αχιλλέας

Ειδικός Παθολόγος

Τσολάκου Σοφία

Μαία

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.
Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
Σύλβια Μ.