Γρυπάρης Νικόλαος – Οδοντίατρος

Ο Γρυπάρης Νικόλαος του Στεφάνου – Αντωνίου γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε στην Κονστάντζα της Ρουμανίας από όπου απέκτησε τον τίτλο του Οδοντιάτρου – Στοματολόγου.

Για τρία χρόνια εργάσθηκε με επιτυχία στα νοσοκομεία Τζάνειο και Ναυτικό Νοσοκομείο του Πειραιά. Από το 1998 έως και σήμερα εργάζεται ως ιδιώτης Οδοντίατρος, ενώ συνεργάζεται και με γναθοχειρουργικό ιατρείο για σοβαρά, χειρουργικά περιστατικά.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε περιστατικά γενικής οδοντιατρικής (απονευρώσεις με χρήση συστήματος VDW – αισθητικές εμφράξεις – προσθετική), στο στήσιμο χειρουργείων επί εμφυτευμάτων καθώς και στην χειρουργική διαδικασία τοποθέτησης. Διενεργεί προσθετική επί εμφυτευμάτων, σχεδιάζει πλάνα θεραπείας περίπλοκων περιστατικών, και αναλαμβάνει την εκτέλεση χειρουργικών περιστατικών (με ειδίκευση στην εξαγωγή έγκλειστων- ημιέγλειστων σωφρονιστήρων ). Στην καθημερινή του πρακτική συμπεριλαμβάνεται η αισθητική οδοντιατρική και η λεύκανση.

Ο Οδοντίατρος Γρυπάρης Νικόλαος έχει έντονη παρουσία στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο του, με εκτεταμένη παρακολούθηση συνεδρίων και εξειδικευμένων σεμιναρίων γύρω από το αντικείμενο της οδοντιατρικής – χειρουργικής οδοντιατρικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/νση Ιατρείου στον Πειραιά: Καραολή Δημητρίου 30, Πειραιάς, ΤΚ 18536 | 3ος όροφος (Ιατρείο Σκόνδρα Ανδρέα)

Δ/νση Ιατρείου στον Ν. Ερυθραία: Καποδιστρίου 10, Νέα Ερυθραία, ΤΚ 14671 | 1ος όροφος

+30 2106200096

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σίλβια Μ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.