Γιατί σε εμάς

Υπάρχουν πέντε κύριοι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάνουμε τη διαφορά.Με γνώμονα αποκλειστικά την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, έχουμε συγκροτήσει μια ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες, κορυφαίους στο αντικείμενό τους.

Με γνώμονα αποκλειστικά την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, έχουμε συγκροτήσει μια ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες, κορυφαίους στο αντικείμενό τους. Όποιο και αν είναι το θέμα για το οποίο θα αποφασίσετε να μας απευθυνθείτε, σας στηρίζουμε ποικιλοτρόπως σε όλη τη διαδικασία και θα σας παραπέμψουμε στην κατάλληλη ειδικότητα, αν το πρόβλημα υγείας σας απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση. Όλοι οι συνεργάτες του ιατρού Ιωάννη Γρυπάρη παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπεία σας, προσφέροντας τις συμβουλές και τις γνώσεις τους, εξηγώντας σας όχι μόνο το πώς, αλλά κυρίως το γιατί.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι όλοι οι ασθενείς δεν είναι ίδιοι. Η αγωγή ή η θεραπεία που αποδείχθηκε ευεργετική για κάποιον, ενδέχεται να μην είναι το ίδιο αποτελεσματική για κάποιον άλλο. Έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο θέμα πολλάκις, ειδικά σε ό,τι αφορά θεραπείες σε γυναικολογικά προβλήματα (ενδομητρίωση, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών), πρωτόκολλα διέγερσης στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αλλά και επεμβατικές επιλογές στην αισθητική γυναικολογία. Έχουμε τη διάθεση να αφιερώσουμε το χρόνο που απαιτείται για να σας ακούσουμε με προσοχή, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, και να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς.

Το κεντρικό μας ιατρείο στον Πειραιά έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ολοκληρωμένη φροντίδα στο χώρο του γραφείου, αποφεύγοντας ταλαιπωρία και άσκοπες μετακινήσεις. Είτε μας επισκεφθείτε για τον τακτικό γυναικολογικό σας έλεγχο, είτε για παρακολούθηση εγκυμοσύνης, είτε για εμβρυομητρική, καρδιοτοκογραφία, κολποσκόπηση, συμβουλές και διερεύνηση υπογονιμότητας, ή επεμβάσεις αισθητικής γυναικολογίας, θα εξυπηρετηθείτε στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα, από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι ασθενείς μας ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποφεύγοντας δεύτερη επίσκεψη στο ιατρείο αν δεν προκύπτει ιδιαίτερος λόγος (πχ λήψη θεραπείας με οδηγίες φαρμακευτικής αγωγής).

Θα προσεγγίσουμε το ιατρικό σας πρόβλημα με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, και θα σας προτείνουμε μόνο την κατάλληλη για εσάς θεραπεία. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ζητώντας σας να ολοκληρώσετε τον έλεγχο που θα σας υποδείξουμε, ώστε η θεραπεία σας να είναι αιτιολογική. Θα σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε οριστικά από το πρόβλημα που σας απασχολεί μόνο αν ανακαλύψουμε την αιτία του. Δίνοντας έμφαση στο ιατρικό σας ιστορικό, κατανοώντας την ακριβή φύση των συμπτωμάτων σας και μεταφράζοντας με ορθότητα τα αποτελέσματα της διερεύνησής σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την αντιμετώπισή μας εξαιρετική.

Κατανοώντας τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, αλλά και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας για επιτυχία, πρωτοπορούμε προσφέροντας ειδικά οικονομικά πακέτα σε ιδιαίτερα ακριβούς τομείς της ειδικότητάς μας, όπως στη διερεύνηση υπογονιμότητας, υπηρεσίες IVF, ενημέρωση και παροχή επεμβατικών επιλογών αισθητικής γυναικολογίας. Ακολουθήστε μας στα social media, ή εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για έκτακτες προσφορές παροχών που προκύπτουν μέσα στο έτος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σίλβια Μ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.