Το lifting γεννητικών οργάνων σύμμαχος της γυναίκας για ομορφιά και αντιγήρανση

lifting γεννητικών οργάνων

Η αισθητική αποκατάσταση – lifting των έξω γεννητικών οργάνων αλλά και του κόλπου της γυναίκας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ανατομικής, αλλά και ψυχολογικής ισορροπίας της ίδιας αλλά και του συντρόφου της, προσδίδοντάς της αυτοπεποίθηση, ευεξία και αρμονική σεξουαλική ζωή.

Οι εφαρμογές της “πλαστικής χειρουργικής” στη γυναικολογία είναι πλέον πολλές και λύνουν πληθώρα προβλημάτων για τα οποία μέχρι σήμερα οι γυναίκες συνήθως δε μιλούσαν καν στους γυναικολόγους τους, κυρίως λόγω ντροπής.

Πώς εφαρμόζεται το lifting στα γεννητικά όργανα;

Η αισθητική γυναικολογία, μια αναπτυσσόμενη υπο-ειδικότητα που εισάγει την πλαστική χειρουργική στη γυναικολογία, έρχεται για να βελτιώσει τόσο τη φυσική εμφάνιση, όσο και τη λειτουργικότητα του κόλπου και γενικότερα του αιδοίου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων επιτυγχάνονται και οι δύο στόχοι ταυτόχρονα.

Μακριά και χαλαρά χείλη, δυσμορφίες, ερεθισμoί, ερυθρότητα, πόνος και δυσφορία κυρίως κατά τη σεξουαλική επαφή, ακόμη και υποτροπιάζουσες κολπίτιδες, μπορούν τώρα να επιδιορθωθούν χάρις στις εφαρμογές του laser στον τομέα της γυναικολογίας.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση της μεγάλης χαλάρωσης όλης της περιοχής του κόλπου και του πυελικού εδάφους λόγω πολλαπλών τοκετών που συνοδεύονται από γρήγορη πρόσληψη και απώλεια πολλών κιλών. Πάθηση που συχνά συνοδεύεται και από ήπια ακράτεια ούρων στην προσπάθεια. Η κολπική αναζωογόνηση με laser γίνεται μία από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις και δίνει τη λύση, ειδικά αν συνδυαστεί με PRP κόλπου.

Επικοινωνήστε με τον ιατρό κο Γρυπάρη σήμερα συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πλάϊ, ώστε να ενημερωθείτε υπεύθυνα για την ιδανική και οριστική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    Κατηγορίες

  Kατηγορίες

   Πρόσφατα Άρθρα

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.