Πολυ-ϊατρείο Ιατρόσημο και Συνεργαζόμενα Μαιευτήρια

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών του ο Ιατρός έχει τη δυνατότητα εξέτασης σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Ακριβώς στο κέντρο της πρωτεύουσας βρίσκεται το πολυ-ϊατρείο “Ιατρόσημο”, στην οδό Αγίου Μελετίου. Το ιατρείο διαθέτει εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό και προσφέρει ευρεία γκάμα εξετάσεων από ιατρούς και άλλων ειδικοτήτων, κάτι που σας εγγυάται εμπεριστατωμένη διάγνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επικοινωνήστε με τον Ιατρό για να ενημερωθείτε για διαθέσιμα ραντεβού.

Από τον Ιούνιο του 1970, το Μαιευτήριο Λητώ γεννιέται με όραμα τη δημιουργία μιας Πρότυπης Μαιευτικής, Γυναικολογικής Μονάδας, με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα προσφέρει στη γυναίκα σωστή διάγνωση, θεραπεία και θαλπωρή σε ένα από τα πλέον οργανωμένα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η αντιμετώπιση της κάθε επιτόκου/ασθενούς ως μοναδικού και ξεχωριστού περιστατικού, γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό. Η κουλτούρα της κλινικής είναι η δημιουργία και διατήρηση ενός περιβάλλοντος οικογενειακού χαρακτήρα, στο οποίο όλοι οι νοσηλευόμενοι να νιώθουν την ασφάλεια που επιζητούν, μέσα από την προσωπική φροντίδα και το αληθινό ενδιαφέρον για κάθε ασθενή, πρωτίστως ως άνθρωπο και δευτερευόντως ως ιατρικό περιστατικό.

Το μαιευτήριο Λητώ, γνωστό για τις πρωτοποριακές του καινοτομίες στα 40 χρόνια της λειτουργίας του υποστηρίζει τη γυναίκα που θα ήθελε στον τοκετό της να ακολουθήσει το μονοπάτι της φύσης μέσα σ’ ένα μοναδικό χώρο υψηλής αισθητικής που αποπνέει σπιτική θαλπωρή και που δεν της θυμίζει νοσοκομείο, αλλά παράλληλα έχει την ασφάλεια ενός σύγχρονου μαιευτηρίου και την παρουσία των εξειδικευμένων μαιών και του γυναικολόγου της. Ο τοκετός σαν το σπίτι είναι γενικά παραδεκτό ότι έχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Επίσης, το μαιευτήριο υποστηρίζει τον τοκετό στο νερό, ο οποίος αποτελεί μία από τις μεθόδους φυσικού τοκετού, συνηθισμένες και αναγνωρισμένες επιστημονικά τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Τοκετός στο νερό σημαίνει ότι η διαδικασία των ωδινών αλλά και της γέννησης όταν είναι δυνατόν, εξελίσσεται μέσα στο νερό θερμοκρασίας 37°C βαθμών, σε ειδικά διαμορφωμένη πισίνα. Στο μαιευτήριο Λητώ, το 1999 έγινε ο πρώτος τοκετός στο νερό στην Ελλάδα, σε ειδικά διαμορφωμένη πισίνα, στο χώρο της Αίθουσας Τοκετών του μαιευτηρίου. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος παρέχει τη δυνατότητα στην επίτοκο, να βρίσκεται μέσα στο νερό, να κινείται ελεύθερα χωρίς χορήγηση φαρμάκων. Ο χώρος διαθέτει ειδικό απαλό φωτισμό, μουσική και αρωματικά αιθέρια έλαια. Η παρουσία των εξειδικευμένων μαιών καθώς και αυτή του συζύγου δημιουργούν ένα φιλικό, ήρεμο περιβάλλον, που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για έναν τοκετό, χωρίς άγχος σε χώρο που χαλαρώνει και διώχνει την ένταση. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για την επίτοκο και το αναμενόμενο βρέφος, με την παρουσία του Θεράποντος Μαιευτήρα – Γυναικολόγου και τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό σε πρώτη ζήτηση.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση ασθενών στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, ο Ιατρός έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Ιασώ, αλλά και το Μαιευτήριο Μητέρα. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον σας είναι δύσκολη ή ακόμη και αδύνατη η μετάβαση στον ιδιωτικό χώρο του Ιατρού στον Πειραιά, επικοινωνήστε με τον ίδιο και θα βρεθεί τρόπος να σας εξυπηρετήσει σε άλλο σημείο της Αθήνας.

  Τοποθεσία Ιατρείου

  Ώρες Λειτουργίας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Κλινικές

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΙΑΤΡΟΣΗΜΟ

Αγ. Μελετίου 86

Αθήνα, ΤΚ 11251

+30 210 8668700

+30 210 8668117

  Επικοινωνήστε μαζί μας

    *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.