Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Webinar: Υπογονιμότητα – Αρχική προσέγγιση

Συμβουλές για επίτευξη εγκυμοσύνης

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το webinar με θέμα “Υπογονιμότητα – Αρχική προσέγγιση” στο οποίο η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή με πάνω από 75 άτομα να δηλώνουν την επιθυμία τους για να το παρακολουθήσουν. Η πλειοψηφία τους νέες κοπέλες κάτι που δίνει ελπίδες ότι η νέα γυναίκα σήμερα μπορεί να έχει σε προτεραιότητα την καριέρα και την επαγγελματική της καταξίωση, όμως ενδιαφέρεται για το μέλλον και σκέφτεται σοβαρά τη δημιουργία οικογένειας.

Θεματολογία

Είχαμε την ευκαιρία να αναλυθούν οι αιτίες υπογονιμότητας, ενώ ακολούθησαν οδηγίες για εξετάσεις καθώς και συμβουλές συντήρησης της γονιμότητας.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που θα συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

 • Πότε οφείλει ένα ζευγάρι που προσπαθεί για εγκυμοσύνη να απευθυνθεί σε ειδικό;
 • Τι εξετάσεις πρέπει να κάνει το ζευγάρι;
 • Ποια είναι τα βήματα σε περίπτωση που βρεθεί παράγοντας υπογονιμότητας;
 • Πώς διατηρείται η γονιμότητα σε καλά επίπεδα για ζευγάρια/γυναίκες που δεν προγραμματίζουν άμεσα τη δημιουργία οικογένειας;

Αποτελέσματα – Συμπέρασμα

Βάση της συμμετοχής και των ερωτήσεων που τέθηκαν στο τέλος συμπεραίνουμε ότι η σύγχρονη γυναίκα ενδιαφέρεται όχι απλώς για την καλή υγιεινή του εαυτού της, όχι απλώς για την οικονομική ανεξαρτητοποίηση και ευημερία της, αλλά και για τη συντήρηση της γονιμότητάς της σε ικανοποιητικά επίπεδα, ώστε να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο μέλλον.

Θα πρέπει όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν τη δημιουργία οικογένειας να ενημερώνονται έγκυρα για τις εξετάσεις που οφείλουν να κάνουν αν μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει προκύψει η εγκυμοσύνη που θέλουν και να μην αφήνουν το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος.

Ολόκληρη η παρουσίαση παρουσιάζεται εδώ σε δύο βιντεάκια για τον κόσμο που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει live το webinar.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

    Κατηγορίες

  Kατηγορίες

   Πρόσφατα Άρθρα

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.