Υπολογισμός ΔΜΣ 2017-10-11T11:46:30+00:00

Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (Body Mass Index – BMI) θεωρείται ως ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για την μέτρηση της παχυσαρκίας ανδρών και γυναικών. Πρόκειται για έναν αξιόπιστο δείκτη του σωματικού λίπους για τους περισσότερους ανθρώπους και χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει κατηγορίες βάρους που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής σε αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Το BMI αποτελεί μόνο έναν οδηγό για τη γενική υγεία σας. Το φύλλο, η περιφέρεια μέσης, το επίπεδο του σωματικού λίπους, η αρτηριακή πίεση, η χοληστερόλη, η φυσική δραστηριότητα, το οικογενειακό και ατομικό ιστορικό, η αποχή απ’ το κάπνισμα, και το πόσο υγιεινή είναι η διατροφή σας είναι επίσης πολύ σημαντικά.

Χρησιμοποιήστε τον Δείκτη Μάζας Σώματος για να μάθετε σε ποιο βαθμό παχυσαρκίας ανήκετε και συζητήστε με τον γιατρό σας τα αποτελέσματα.BMI Range Category
Less than 16 Severely underweight
From 16 to 18.5: Underweight
From 18.5 to 25 Normal (healthy weight)
From 25 to 30 Overweight
From 30 to 35 Obese Class I (Moderately obese)
From 35 to 40: Obese Class II (Severely obese)
Over 40 Obese Class III (Very severely obese)
View more information about BMI

  Επικοινωνήστε μαζί μας

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.
Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
Σύλβια Μ.

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ