Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (Body Mass Index – BMI) θεωρείται ως ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για την μέτρηση της παχυσαρκίας ανδρών και γυναικών. Πρόκειται για έναν αξιόπιστο δείκτη του σωματικού λίπους για τους περισσότερους ανθρώπους και χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει κατηγορίες βάρους που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβής σε αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Το BMI αποτελεί μόνο έναν οδηγό για τη γενική υγεία σας. Το φύλλο, η περιφέρεια μέσης, το επίπεδο του σωματικού λίπους, η αρτηριακή πίεση, η χοληστερόλη, η φυσική δραστηριότητα, το οικογενειακό και ατομικό ιστορικό, η αποχή απ’ το κάπνισμα, και το πόσο υγιεινή είναι η διατροφή σας είναι επίσης πολύ σημαντικά.

Χρησιμοποιήστε τον Δείκτη Μάζας Σώματος για να μάθετε σε ποιο βαθμό παχυσαρκίας ανήκετε και συζητήστε με τον γιατρό σας τα αποτελέσματα.

BMI Calculator

ft
in
lbs
cm
kg

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.