Μαρτυρίες Ασθενών

Ο καθρέπτης της δουλειάς και της αποτελεσματικότητας ενός ιατρού δεν μπορεί να είναι άλλος από τις προσωπικές γνώμες των ασθενών που έχουν απευθυνθεί σε αυτόν. Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για τα καλά σας λόγια και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να ανταποδίδω την ίδια αφοσίωση και δέσμευση απέναντί σας, όση και η αγάπη που νιώθω από την πλευρά σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημοσιευθεί και η δική σας γνώμη, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε μέσω email χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι οι πρωταρχικές ανάγκες που προσπαθεί κάθε ασθενής να καλύψει σε κάθε επαφή με οποιονδήποτε γιατρό. Ειδικότερα στο γυναικολόγο αυτές οι ανάγκες γίνονται επιτακτικότερες. Ο κ. Γρυπάρης έχοντας συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις επιστημονικές έρευνες και μεθόδους επάνω στο αντικείμενό του και χρησιμοποιώντας ενδελεχή τρόπο εξέτασης της ασθενούς καλύπτει εξαιρετικά την ανάγκη για έγκυρη και ακριβή διάγνωση,  ενώ ταυτόχρονα με ευγένεια,  σοβαρότητα και γνήσιο ενδιαφέρον προς την ασθενή βοηθάει να χτιστεί η απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης.

Άσπα Μ.

Λόγω άστατης περιόδου μέχρι τα 25 μου, αύξηση βάρους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και απουσία εμμήνου ρύσεως μέχρι και 3 μήνες, αποφάσισα να αλλάξω γυναικολόγο και να απευθυνθώ στον κύριο Γρυπάρη. Δεν το μετανιώνω στιγμή καθώς ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε με τόση λεπτομέρεια και υπομονή στο πρόβλημά μου με αποτέλεσμα και η περίοδός μου να πηγαίνει τώρα ρολόι και να έχω τη σιγουριά ότι πάντα είναι δίπλα μου ! Όσες φορές κι αν τον πήρα τηλέφωνο, ό,τι ώρα και να ήταν πάντα απαντούσε με μεγάλη αφοσίωση και ευγένεια ! Κύριε Γρυπάρη σας ευχαριστώ.

Ε.Μ.

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Με τον άντρα μου προσπαθούσαμε 3 χρόνια για ένα παιδί. Επισκεφθήκαμε και ένα απ’τα πολύ γνωστά κέντρα εξωσωματικής των βορείων προαστίων. Η εξέταση που μου έκανε ο διευθυντής του κέντρου δεν ξέρω αν κράτησε πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Μου μίλησε κατ’ ευθείαν για εξωσωματική. Όταν φεύγαμε από την κλινική θυμάμαι έκλαιγα. Απογοητευμένη απευθύνθηκα στον κύριο Γρυπάρη για μια δεύτερη γνώμη. Με εξέτασε για πολλή ώρα και πολύ προσεκτικά. Στο τέλος μου ανακοίνωσε ότι υπάρχει ένας πολύποδας μέσα στη μήτρα και μου πρότεινε την αφαίρεσή του. Τον εμπιστεύθηκα. Δύο μήνες μετά την αφαίρεση του πολύποδα ήμουν έγκυος ! Φυσική σύλληψη χωρίς εξωσωματική ! Τώρα κρατώ το κοριτσάκι μου στα χέρια μου και ευγνωμονώ τον γιατρό για την πολύτιμη βοήθειά του.

Αλεξάνδρα Τ.

Όταν ο γυναικολόγος μου συνταξιοδοτήθηκε ήμουν σε απόγνωση. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μου σύστησαν τον κύριο Γρυπάρη και την πρώτη φορά που τον επισκέφθηκα ομολογώ ήμουν πολύ διστακτική. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να αλλάζει γυναικολόγο και μάλιστα στα 53 της. Βρήκα ένα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο, μοντέρνο, καθαρό, και έναν γιατρό, που παρ’όλο το νεαρό της ηλικίας του ήταν πολύ καταρτισμένος επιστημονικά, και με κέρδισε με την ευθύτητα και τη σοβαρότητά του. Τώρα εμπιστεύομαι σε αυτόν και την κόρη μου. Ξέρω ότι είναι σε πολύ καλά χέρια.

Παναγιώτα Μ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Είχα προβλήματα με ανωμαλίες στην περίοδο και έντονους πόνους. Δύο γυναικολόγοι δεν έβρισκαν τι μου συμβαίνει. Πήγα και στον κύριο Γρυπάρη. Αφού με εξέταζε για πάνω από μία ώρα, στο τέλος μου είπε τη διάγνωση και μου έδωσε θεραπεία. Πρώτη φορά έχω κλάψει από χαρά. Ένιωσα τέτοια ανακούφιση να ξέρω επιτέλους τι έχω. Έλυσα τα προβλήματά μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ευχαριστώ γιατρέ !

Λαμπρινή Κ.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σίλβια Μ.

Και ΝΑΙ είμαι μία από τις πολύ τυχερές γυναίκες που βρέθηκε στο δρόμο μου ο άνθρωπος Ιωάννης Γρυπάρης. Ο γιατρός που σεβάστηκε τα προβλήματά μου και τον εμπιστεύτηκα όσο κανέναν άλλο. Σήμερα λοιπόν, μετά από περίπου 7 χρόνια συνεργασίας και άπειρες ώρες συζητήσεων, κρατώ στα χέρια μου ένα γλυκό αγοράκι. Τον γιο μου !!!

Δεν κρύβω ότι ο άνθρωπος αυτός έχει «άγια χέρια» και είναι ο θαυματοποιός μου !! Υπήρξαν στιγμής απελπισίας που σκεφτόμουν μέχρι και την υστερεκτομή στα 25-27 μου χρόνια αφού αντιμετώπιζα το ΣΠΩ σε αρκετά σοβαρή μορφή. Εύχομαι να μπορούσα με κάποιο τρόπο να ενημερώσω όλες τις γυναίκες του κόσμου που δυσκολεύονται και ταλαιπωρούνται για ένα μωράκι ότι ο άνθρωπος που ψάχνουν είναι ο Ιωάννης Γρυπάρης. Εύχομαι γιατρούλη μου να είσαι πάντα γερός και να έχεις την ίδια όρεξη και τον ζήλο για αυτό το θεάρεστο που κάνεις. Σε ευχαριστώ για όλα !!!!!

Λαμπρινή Σ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

    *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας