Υπερηχογράφημα

Το υπερηχογράφημα είναι μια απλή εξέταση που επιτρέπει μια γρήγορη και ακριβή διάγνωση, χωρίς επιπλοκές ή έκθεση σε ακτινοβολία. Είναι ανώδυνο, μη επεμβατικό και διεξάγεται χρησιμοποιώντας έναν ηχοβολέα, ενώ μια μικρή ποσότητα γέλης εφαρμόζεται στο δέρμα.

Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα

Είναι μια γρήγορη, ανώδυνη και αξιόπιστη εξέταση που χρησιμοποιείται από εξειδικευμένους γυναικολόγους και ακτινολόγους, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της πυέλου στις γυναίκες. Συνήθως προηγούνται μια εξέταση της κοιλιάς, που συνοδεύεται από μια ήπια αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση, και η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη χρησιμοποίηση του ενδοκολπικού ηχοβολέα προκειμένου να αποκτήσουμε εικόνες υψηλής ανάλυσης της μήτρας και των ωοθηκών. Διενεργείται με την ουροδόχο κύστη άδεια και δεν υπάρχουν επιπλοκές. Η κεφαλή του ηχοβολέα, για την προστασία της γυναίκας, καλύπτεται με ένα προφυλακτικό και τοποθετείται γέλη. Το διακολπικό υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται συχνά στη γυναικολογία προκειμένου να ανιχνεύσει κοινά προβλήματα, όπως η παρουσία ινομυωμάτων, ενδομητρίωσης, ή ωοθηκικών κύστεων. Επίσης, το εμπιστευόμαστε στη διερεύνηση διαταραχών περιόδου, για να ανιχνεύσουμε ενδομητρικούς πολύποδες, αλλά και για να αξιολογήσουμε το μήκος του τραχήλου. Στις ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, χρησιμοποιούμε το υπερηχογράφημα για να παρακολουθήσουμε με ακρίβεια την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και του ενδομητρίου. Τέλος, μπορούμε να εξακριβώσουμε από πολύ νωρίς την ύπαρξη εγκυμοσύνης και να διαγνώσουμε ταχέως οποιαδήποτε επιπλοκή.

Διερεύνηση Υπογονιμότητας

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.