Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Ενίσχυση σημείου G

Πρόκειται περί τεχνικής που αναπτύχθηκε σχετικά πρόσφατα και αφορά υγιείς ανατομικά και σεξουαλικά γυναίκες που βιώνουν φυσιολογικά την κλιμάκωση και τον οργασμό κατά την επαφή, ίσως όμως όχι τόσο συχνά όσο θα επιθυμούσαν.

Το σημείο G ή G spot κατά τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Gräfenberg που το ανακάλυψε την δεκαετία του 1940 είναι μια κρυφή περιοχή της γυναίκας που όταν ερεθιστεί προκαλεί ηδονή και οργασμό. Το Σημείο G βρίσκεται ανατομικά στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, σε απόσταση 4-5 cm από την είσοδό του.

Σήμερα, η σεξουαλικώς ενεργή γυναίκα έχει την επιλογή να βελτιώσει το Σημείο G στο σώμα της, αναζωογονώντας και αυξάνοντάς το με μια νέα επαναστατική μέθοδο για να αυξήσει την ικανοποίηση από το σύντροφό της. Η μέθοδος G-Spot Amplification δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε από τον παγκοσμίως γνωστό γιατρό γυναικολόγο David Matlock, MD, MBA, FACOG. Ο Dr. Matlock προσφέρει το G-Shot από το 2000, και σύμφωνα με σχετική μελέτη, 87% των γυναικών που έκαναν τη θεραπεία αισθάνθηκαν αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση. Πρόκειται για ένα ακόμη «έξυπνο» όπλο στα χέρια της μοντέρνας γυναίκας για το κυνήγι της κορύφωσης στο σεξ . Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Dr. Matlock “this is for girls to play”.

Με την έγχυση στο σημείο ενός ειδικά επεξεργασμένου εμφυτεύματος κολλαγόνου ή υαλουρονικού οξέος, του λεγόμενου G-Shot, επιτυγχάνεται αύξηση μεγέθους του σημείου G έως και τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα την αύξηση του ερεθισμού και του γυναικείου οργασμού, τόσο σε ένταση όσο και διάρκεια.

Η αύξηση και ενίσχυση του σημείου G είναι μια απλή, ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται σε 15-20 λεπτά στο ιατρείο.

Η επιστροφή στη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να γίνει μόλις μετά από 4 ώρες.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της αύξησης και ενίσχυσης του σημείου G διαρκούν από 6 έως και 8 μήνες. Αν η γυναίκα το επιθυμεί, μπορεί να επαναλάβει τη θεραπεία.

Με την παροχή ΚΑΙ αυτής της υπηρεσίας σε επίπεδο ιατρείου, φιλοδοξούμε να βρισκόμαστε εφεξής στο κέντρο των εξελίξεων του ευαίσθητου αλλά και τόσο περιζήτητου, καινούργιου ιατρικού αυτού χώρου. Ο ιατρός κ. Γρυπάρης είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τη γνώση και τις εξειδικευμένες αυτές επιλογές στο κοινό της Αττικής και όχι μόνο.

Υπηρεσίες FemmiVise

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.