Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Πλαστική κλειτορίδας

Η πλαστική κλειτορίδας δίνει λύση στο λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες με την εμφάνισή της, η οποία οφείλεται σε γονιδιακούς λόγους, την τριβή και πολλές φορές στην έκθεσή της στα ανδρογόνα ή στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δημιουργώντας ένα πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της.

Συχνά αυτή η ανωμαλία συνδυάζεται με μια γενικότερα αλλοιωμένη εμφάνιση των μικρών χειλέων, όπου κι εκεί υπάρχει αντίστοιχη ασυμμετρία ή υπερτροφία τους. Η κλειτορίδα, έχοντας ένα σημαντικό ρόλο στη σεξουαλικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή, μπορεί να αναπλαστεί με μια επέμβαση ρουτίνας και να απαλλάξει τη γυναίκα από το υπερτροφικό μέγεθος της κλειτορίδας και από τους προβληματισμούς που αυτό της επιφέρει, αποκαθιστώντας την αυτοπεποίθησή της.

Αποκτώντας την ιδανική για σας κλειτορίδα, θα παρατηρήσετε μια βελτιωμένη ψυχολογία από την αύξηση της libido κατά τη σεξουαλική σας επαφή.

Η πλαστική κλειτορίδας είναι μία επέμβαση σύντομη και με ταχεία επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η πλαστική κλειτορίδας γίνεται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος Laser διπλού κύματος με το οποίο είναι εξοπλισμένο το ιατρείο. Με το Laser πλαστικής κλειτορίδας επιτυγχάνεται η απόλυτα ακριβής αφαίρεση του πλεονάζοντος ιστού και η ανανέωση του παραμένοντος. Η επέμβαση είναι απλή και δεν γίνεται απευθείας στην κλειτορίδα (υπάρχει ένα μεγάλο πλέγμα νεύρων που δεν επιτρέπει την επέμβαση) αλλά στο δέρμα που την περιβάλλει. Γίνεται ένα είδους λίφτινγκ ώστε να μειωθεί η υπερβολική προεξοχή της κλειτορίδας. Στη συνέχεια, ακολουθεί σύγκλιση των ιστών με απορροφώμενα από τον οργανισμό λεπτά ράμματα.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά, αν όμως συνδυασθεί με πλαστική χειλέων αιδοίου είναι αυτονόητο ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος. Μπορεί να γίνει υπό τοπική, γενική, ή περιοχική αναισθησία, και αναλόγως του είδους της αναισθησίας με το οποίο αισθάνεται άνετα η ασθενής, καθορίζεται και ο τόπος της επέμβασης (υπό τοπική αναισθησία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο).

Η χρήση του Laser εξασφαλίζει ελάχιστη κάκωση των ιστών και ταχεία επούλωση της τραυματικής επιφάνειας. Στο πρώτο 24άωρο αναμένεται μια μικρή απώλεια αίματος. Τις επόμενες 3-4 ημέρες θα υπάρχει μια ήπια ενόχληση και ελαφρό πρήξιμο της περιοχής. Οι τομές θα είναι πολύ μικρές και μετά από μερικές ημέρες δε θα φαίνονται καθόλου. Θα μπορέσετε να ξεκινήσετε πάλι τις συνηθισμένες σας καθημερινές δραστηριότητες σε 2-3 ημέρες και θα επιστρέψετε στην εργασία σας σε περίπου 1 εβδομάδα. Η πλήρης επούλωση έρχεται σε 4-5 εβδομάδες, διάστημα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε μερικές δραστηριότητες όπως το σεξ, η γυμναστική κλπ.

Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη χάρη στην μέθοδο που εφαρμόζουμε. Η χρήση του ειδικού Laser αποσκοπεί στην επίτευξη άριστου αισθητικού αποτελέσματος, χωρίς απολύτως κανένα σημάδι ή ουλή.

 • Αναφέρετε στο γιατρό σας πιθανές αλλεργίες που έχετε (σε φαγητά ή φάρμακα)
 • Επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας αν παρατηρήσετε επίμονη αιμορραγία ή κάποιου είδους μόλυνση στην περιοχή
 • Αποφύγετε το μπάνιο για 24 ώρες μετά την επέμβαση
 • Αποφύγετε τις σεξουαλικές επαφές για 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο της επέμβασης
 • Αποφύγετε τα στενά εσώρουχα (string ή κορδονάκια) για 1-2 εβδομάδες μετά την επέμβαση
 • Προσπαθήστε να προγραμματίσετε την επέμβαση σε ημέρα άλλη από την περίοδο της εμμηνόρροιας
 • Ενημερώστε το γιατρό σας αν καπνίζετε. Το κάπνισμα μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες επιπλοκές και σε αργή επούλωση
 • Αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης για 2 εβδομάδες πριν την επέμβαση
 • Αποφύγετε τη χρήση ταμπόν για 4-6 εβδομάδες μετά την επέμβαση
 • Φροντίστε για τη μεταφορά σας στο σπίτι μετά από την επέμβαση

Υπηρεσίες FemmiVise

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.