Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Λεύκανση αιδοίου και πρωκτού

Λεύκανση αιδοίου

Ο κυριότερος λόγος που οι γυναίκες θέλουν τη λεύκανση αιδοίου σε συνδυασμό με τη λεύκανση του πρωκτού είναι η επιθυμία τους να δώσουν στα γεννητικά τους όργανα πιο νεανική εμφάνιση. Η λεύκανση του αιδοίου (και του πρωκτού) σε συνδυασμό με την πλαστική χειλέων αιδοίου, αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

H λεύκανση αιδοίου – πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου, του περινέου και της περιπρωκτικής περιοχής, το οποίο πολλές φορές εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ορμονικών αλλαγών, της ηλικίας ή των τοκετών. Η κατάσταση αυτή είναι συχνά ενοχλητική για την ίδια τη γυναίκα ή και τον σύντροφο της.

Έχουμε φέρει την επανάσταση στο χώρο της αισθητικής γυναικολογίας σε ό,τι αφορά τη λεύκανση, αφού είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την επέμβαση με ειδικού τύπου Laser τελευταίας τεχνολογίας, στο χώρο του ιατρείου, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη τοπικής αναισθησίας. Το μόνο που απαιτούμε να έχει προηγηθεί είναι πρόσφατη αποτρίχωση της περιοχής. Στο 90% των περιπτώσεων επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ΜΙΑ μόλις συνεδρία, μέγιστης διάρκειας 20-25 λεπτών. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και ορατά μετά από λίγες ημέρες. Στη μικρή περίπτωση που δεν μείνετε πλήρως ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα, σας προσφέρεται και δεύτερη συνεδρία χωρίς επιπλέον κόστος.

Η επέμβαση δεν είναι επώδυνη, ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με κοινά παυσίπονα τύπου παρακεταμόλης, ναπροξένης, κλπ. Για λίγες μέρες ίσως να υπάρξει ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο), το οποίο και υποχωρεί. Η περιοχή της επέμβασης παραμένει ακάλυπτη, χωρίς επιδέσεις ή προστατευτικές γάζες, χρειάζεται όμως μια καθημερινή περιποίηση με την κρέμα που θα σας υποδείξουμε για τις πρώτες 5 ημέρες.

Συνιστάται αποχή από το σεξ για 7 περίπου ημέρες. Η μετεγχειρητική περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς πρέπει να τηρηθούν όλες οι οδηγίες που δίνει ο ιατρός προκειμένου να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες FemmiVise

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.