Πρότυπο Ιατρείο Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φροντίδας, Υπογονιμότητας και Αισθητικής Γυναικολογίας

Materna Care ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοπιστία Αφοσίωση Εμπιστοσύνη Υπευθυνότητα

Πλαστική χειλέων αιδοίου – Labiaplasty

Η πλαστική των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου (labiaplasty) γίνεται συνήθως για να μειώσουμε το μέγεθός τους και να αποκαταστήσουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Το μεγάλο μέγεθος των χειλέων του αιδοίου συνήθως οφείλεται σε κάποιο γενετικό πρόβλημα, σε μεγάλη απώλεια βάρους, την πρόοδο της ηλικίας, στην αποτρίχωση της περιοχής με κερί, ή ακόμη μπορεί να αποτελεί και απόρροια των τοκετών.

Η συγκεκριμένη ανατομία τους δημιουργεί αισθητικό, ψυχολογικό, και λειτουργικό πρόβλημα στη γυναίκα, όπως πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Η πλαστική των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου είναι μια συνηθισμένη επέμβαση αισθητικής πλαστικής με Laser που αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στην καθημερινότητα και την ερωτική ζωή της γυναίκας. Η επέμβαση έχει σύντομη χρονική διάρκεια και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητές της.

Η αύξηση εξωτερικών μεγάλων χειλέων αιδοίου αποκαθιστά το μικρό τους μέγεθος με στόχο τη θελκτική του εμφάνιση. Το lifting εξωτερικών μεγάλων χειλέων αιδοίου αναπλάθει μειώνοντας τον όγκο τους, αφαιρώντας το περιττό λίπος και στη συνέχεια ακολουθεί σύσφιξη του δέρματος, προσδίδοντας έτσι μία ολιστικά ανανεωμένη και σφριγηλή εμφάνιση στα χείλη. Διορθώνεται το “σακούλιασμα”, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, και εφόσον η γυναίκα το επιθυμεί, μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθός τους δίνοντας μια πραγματικά νεανική όψη αλλά και υφή. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο.

Η ανάπλαση των μικρών χειλέων του αιδοίου με Laser αποκαθιστά τη δυσμορφία των εσωτερικών χειλιών διορθώνοντας το σχήμα, το μέγεθος και την εμφάνισή τους. Οι σημαντικότεροι λόγοι για την επέμβαση αυτή είναι αφ’ ενός λειτουργικοί (πόνος κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής) και αφ’ ετέρου αισθητικοί (δεν μπορούν να φορεθούν στενά ρούχα και μαγιό).

Η επέμβαση πλαστικής χειλέων αιδοίου γίνεται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος Laser τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είναι εξοπλισμένο το ιατρείο. Με αυτό επιτυγχάνεται η απόλυτη ακρίβεια αφαίρεσης του πλεονάζοντος ιστού και η ανανέωση του παραμένοντος. Συνήθως δεν απαιτείται η τοποθέτηση ραμμάτων για τη σύγκλιση των ιστών.

Η επέμβαση με το Laser πλαστικής χειλέων αιδοίου έχει σίγουρα περισσότερα πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς σε σχέση με τη χρήση του νυστεριού. Με το Laser επεμβαίνουμε εντελώς αναίμακτα και ανώδυνα, η κοπή και αφαίρεση των ιστών γίνεται με απόλυτη ακρίβεια προκειμένου να έχετε φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να υπάρχουν ουλές ή σημάδια στην περιοχή, ενώ συνήθως δεν χρειάζεται να τοποθετήσουμε ράμματα για τη σύγκλιση των ιστών. Η ανάρρωση και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι ταχύτατες. Το συγκεκριμένο Laser το οποίο χρησιμοποιείται στην επέμβαση, είναι χαμηλής τάσης, δεν προκαλεί βλάβες στους ιστούς και θεωρείται εντελώς ακίνδυνο.

Όχι. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη χάρη στη μέθοδο που εφαρμόζουμε. Η χρήση του ειδικού Laser πλαστικής χειλέων αιδοίου αποσκοπεί στην επίτευξη άριστου αισθητικού αποτελέσματος, χωρίς απολύτως κανένα σημάδι ή ουλή.

Όχι. Η επέμβαση πλαστικής χειλέων αιδοίου, ακόμη και με τοπική αναισθησία δεν είναι επώδυνη. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με κοινά παυσίπονα τύπου παρακεταμόλης, ναπροξένης κλπ. Τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση θα υπάρξει ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο) που υποχωρεί. Αφήνουμε ακάλυπτη την περιοχή της επέμβασης χωρίς προστατευτικές γάζες και επιδέσεις.

Η επέμβαση της πλαστικής των χειλέων αιδοίου πραγματοποιείται αναλόγως την περίπτωση στον ειδικό και οργανωμένο χώρο μας ή σε κατάλληλα εξοπλισμένη κλινική και διαρκεί από 1 έως 2 ώρες.

Το κόστος διαφέρει αναλόγως την περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη εκτίμηση.

Υπηρεσίες FemmiVise

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.

  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.