Αντισυλληπτικό Εμφύτευμα – Implant

Πρόκειται για ορμονική αντισύλληψη υψηλής αποτελεσματικότητας. Τα εμφυτεύματα απαιτούν μικρή χειρουργική επέμβαση που γίνεται στο ιατρείο από τον γυναικολόγο σε λίγα λεπτά για την τοποθέτηση, αλλά και για την αφαίρεση. Είναι δραστικά για πέντε χρόνια και τοποθετούνται ανώδυνα με τοπική αναισθησία.

Μειονεκτήματα: οι ανωμαλίες περιόδου είναι συχνή παρενέργεια, καθώς και η καθυστέρηση επαναφοράς της γονιμότητας. Επίσης, δεν προστατεύουν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν τα ακόλουθα σκευάσματα:

(α) Norplant® – περιέχει κρυσταλλική λεβονοργεστρόλη σε 6 μαλακές καψούλες, και παρέχει αντισύλληψη για 5 χρόνια.

(β) Jadelle® (Norplant II) – περιέχει κρυσταλλική ετονοργεστρόλη σε 1 μαλακή καψούλα και παρέχει αντισύλληψη για 3 χρόνια.

(γ) Implanon® – περιέχει κρυσταλλική λεβονοργεστρόλη σε 2 μαλακές καψούλες και παρέχει αντισύλληψη για 5 χρόνια.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η τοποθέτηση αντισυλληπτικού εμφυτεύματος, επικοινωνήστε με το ιατρείο σήμερα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής του κατόπιν παραγγελίας.

Μαρτυρίες Ασθενών

Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.

Μαρία Τ.

Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.

Σύλβια Μ.

Κλείστε Ραντεβού

Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.