Μαιευτική

Δεν βρισκόμαστε εδώ μόνο για να σας βοηθήσουμε να μείνετε έγκυος, είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, εξασφαλίζοντάς σας τη γέννηση ενός υγιούς μωρού.

Η εγκυμοσύνη είναι από μόνη της μία συναρπαστική εμπειρία, αλλά είναι επίσης και μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας πρέπει να αισθάνεστε σίγουρη ότι βρίσκεστε σε επαφή με έναν επαγγελματία υγείας αφοσιωμένο στη φροντίδα τόσο τη δική σας, όσο και του εμβρύου που κυοφορείτε.

Η παρακολούθηση μίας κύησης, έτσι όπως την έχουμε σταδιοποιήσει, περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις, υπερηχογραφικές μετρήσεις και μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις, όλα σχεδιασμένα με τρόπο που να σας εξασφαλίζει μία άνετη, ελεύθερη άγχους, αλλά προπαντώς ασφαλή εγκυμοσύνη.

Ημερολόγιο παρακολούθησης εγκυμοσύνης

Ποιές γυναίκες μπορεί να χρειάζονται αυξημένη φροντίδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους;

Κυήσεις υψηλού κινδύνου, ή γυναίκες που αναζητούν εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση σε ένα ανώτερο επίπεδο από αυτό του ΕΣΥ, με τακτικές συχνές επισκέψεις, πραγματοποίηση των υπερηχογραφικών μετρήσεων από τον ίδιο ιατρό, ο οποίος είναι σε θέση να τους παρέχει συμβουλές με συνέπεια και υπευθυνότητα. Για εσάς που επιθυμείτε το καλύτερο για την εγκυμοσύνη σας, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε βήμα βήμα μέχρι τέλους.

Όλες οι έγκυες είναι απαραίτητο να παρακολουθούνται σε τακτική βάση ώστε να εξασφαλίζεται ότι τόσο οι ίδιες, όσο και τα μωρά τους βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Οι μαιευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε μπορούν να συνδυαστούν με την επιλογή συγκεκριμένης Μαίας, η οποία θα σας υποστηρίξει από νωρίς στην εγκυμοσύνη προετοιμάζοντάς σας για τον τοκετό, έως και 40 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού σας, βοηθώντας σας σε θέματα θηλασμού και περιποίησης του νεογνού.

Ακόμη και γυναίκες που δεν παρακολουθούνται από εμάς, συχνά ενδέχεται να ζητήσουν μία δεύτερη γνώμη, ή μία παραπάνω υπερηχογραφική εξέταση από τα προγραμματισμένα ραντεβού που τους δίνονται από τον δικό τους υπεύθυνο παρακολούθησης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε κατόπιν συνεννόησης.

Ενημερωθείτε για κοινά θέματα που προβληματίζουν σε μια εγκυμοσύνη

Γιατί να μας επιλέξετε;

Το ιατρείο δεν προσφέρει απλά έναν εξειδικευμένο μαιευτήρα, αλλά κάποιον που είναι διατεθειμένος να υποστηρίξει την εγκυμοσύνη σας με πάθος και αφοσίωση από την αρχή έως το τέλος.

Κατέχουμε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχουμε πρόσβαση στα νεότερα προγεννητικά test.

Υποστηρίζουμε με επιστημονική επάρκεια όλες τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για ολοκληρωμένη παρακολούθηση της κύησης από την 1η επίσκεψη έως τον τοκετό, είτε επιθυμείτε μαιευτική φροντίδα για προετοιμασία τοκετού έως και τις πρώτες 6 εβδομάδες της ζωής του μωρού σας, είτε πρόκειται για μία και μοναδική επίσκεψη όποτε το επιθυμήσετε.

Θετικό τεστ κύησης; Συγχαρητήρια ! Κλείστε το ραντεβού σας τώρα

Υπηρεσίες

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  *Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

  Εγγραφείτε στο Newsletter

  Μαρτυρίες Ασθενών

  Πολύ ευγενικός γιατρός, άμεση απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα κι αν υπάρξει, πολύ καθαρός χώρος και σου προσαρμόζει τα ραντεβού την ώρα που μπορείς εσύ.
  Μαρία Τ.

  Ο γιατρός είναι ευσυνείδητος, υπομονετικός και άριστος στη δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Σοφία Π.
  Πρότυπο ιατρείο, εξαιρετικός γιατρός. Μηδενικός χρόνος αναμονής, άμεση εξυπηρέτηση.
  Σύλβια Μ.

  Κλείστε Ραντεβού

  Είμαστε εδώ για εσάς και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν το γραφείο δεν είναι ανοιχτό, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.